Haar invlechten, de trend van 2013

0
19
blog placeholder

Is vlechten moeilijk?

Als je de kundigheid van het vlechten onder de knie hebt, kun je ontelbare veranderingen maken op zowel oude als moderne vlechten. Haar vlechten is door de eeuwen heen altijd geliefd geweest en heeft altijd de aandacht getrokken bij velen. Regelmatig maak je in drie makkelijke stappen de gaafste en meest moeilijke vlechten en de opties zijn legio. Het is waarachtig de rage voor 2013! zodoende tijd om je te gaan verdiepen in haren vlechten zodat jij vlug alle manieren van vlechten onder de knie krijgt om bijdetijds voor de dag te komen met jouw eigen creatie. De tendens van een vlecht in je haar is een tijdje zwakker geweest maar de laatste jaren heeft vlechten wederom populairder geworden.

Populaire Vlechtstijlen

Visgraat-vlecht

We kunnen zeker zeggen dat de visgraatvlecht één van de hipste mogelijkheden van nu is. Je kan hem zowel sierlijk dragen als een beetje nonchalant. Of je nu naar uw werk moet of een tof feestje hebt, deze manier van haren invlechten zal andere de aandacht trekken.

Klassieke vlechten (Frans)

De Franse vlecht is een net en klassiek kapsel die er in eerste instantie erg lastig uit ziet maar een fantastisch effect kan opleveren. Deze manier van haren invlechten bij jezelf vraagt wel ietwat repetitie maar eenmaal onder de knie ben jij snel klaar met vlechten.

Watervalvlecht

De diagonale vlecht is een andere naam voor de waterval vlecht. Het is een methode van invlechten die wat betreft populariteit aan het winnen is. Het is ook de meest gezochte manier van vlechten op het www. Aangezien het niet de meest ingewikkelde vlechttechniek is, zien we hem steeds vaker.

Haarband vlechten

Haarbanden en vlechten zijn beide haartrends die altijd gevierd geweest zijn. Wil jij je lokken voor je ogen weg houden zonder gebruik van een haar band, dan is deze vlecht de perfecte voor jou!. Enkele van ons krijgen hoofdpijn van het op hebben van een echte hoofdband maar deze vlecht zal je bevallen.

Welke vlecht voor welke gebeurtenis?

Het vervelende is eigenlijk om een specifieke vlecht bij een omstandigheid te vinden. Wat kan er mee door en wat niet voor bijv. een bepaalde party. haast alle vlechten kunnen tevens gestyleerd en elegant gedragen worden als onverschillig en slordig. Voor onder andere een bruiloft is een strakke Franse vlecht of waterval vlecht zeer de moeite waard. Echter voor een lekker feest is een slordige visgraatvlecht weer helemaal top. Een aanrader is, een zekere vlecht techniek eerst eens door een kapster te laten doen en haar de mogelijke varianten te laten tonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here