Geluksgetallen bestaan ze echt?!

0
98
blog placeholder

Geluksgetallen gebruiken voor je eigen voordeel

Een geluksgetal is heel persoonlijk en toch zijn er een heleboel mensen in Nederland die het getal zeven gebruiken. Ik heb nog nooit iemand horen zeggen;”Och mijn geluksgetal is 2372636″ of iets in die geest. Meestal is het een getal onder de tien en soms kiest men voor het “ongeluksgetal” 13. Dit is al honderden jaren zo en de meeste mensen zweren bij hun eigen getal dat ze geluk zou brengen.

Heb jij al eens kunnen bewijzen dat jouw geluksgetal echt werkt? Stel je getal is 27 en je zou inzetten bij Roulette dan wil je toch telkens jouw fiches plaatsen op de 27 toch?! Gokken met jouw geluksgetal is misschien niet direct het beste voorbeeld maar wel één die iedereen begrijpt.

Maar waarom is het voorbeeld niet goed hoor ik je denken. Nou stel dat 27 inderdaad jouw geluksgetal is en je zou dit gebruiken bij Roulette dan is de kans dat 27 telkens opnieuw zal vallen natuurlijk 0,000000000000. Het is theoretisch wel mogelijk dat het getal 27 keer op keer zal vallen alleen is die kans net groot als dat het getal 31 telkens opnieuw zou vallen. En de realiteit leert je dat dit nagenoeg onmogelijk is.

Wanneer dan wel je geluksgetal gebruiken?!

Op deze vraag kun je alleen zelf antwoord geven. Waar zet je het getal 27 dan wel in? Er is echter wel een andere benadering die ik je nog mee wil geven. Stel nou dat je een bezoekje gaat wagen aan het  casino op de 27ste van de maand?! Het zou zo kunnen zijn dat je dan meer geluk hebt dan op andere dagen. En vergeet niet je kent de bekende spreuk, “geluk dwing je af!”

Bekende geluksgetallen in het buitenland

In Duitsland is de drie het meest gehoorde geluksgetal. Terwijl de Chinezen zweren bij het nummer 8. Het is niet voor niets dat de Olympische zomerspelen in Beijing begonnen op 08-08-08 om precies 8 minuten over 8!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here