Een succesvolle eerste internet date

0
10
blog placeholder

Er zijn gratis en betaalde datingsites. Een zeer bekende dating website is Lexa.nl. Men moet bij deze datingsite betalen. Omdat het om een betaalde site gaat, weet je zeker dat de mensen ook echt op zoek zijn naar een partner. Een succesvolle internet date begint met het vinden van een betrouwbare datingsite

Zenuwachtig zijn voor de date is normaal. Je gaat immers iemand ontmoeten die je alleen via het internet kent. Niet zelden schep je zelf een beeld van iemand en dan blijkt die persoon in het echt toch anders. Houd dit in het achterhoofd wanneer je gaat internet daten. Schep ook voor wat betreft het eventueel intiem worden geen hoge verwachtingen. Leg niet zoveel druk op de date en zorg dat jullie allebei vrij zijn om te gaan wanneer jullie willen.

Geen bioscoop

Het is af te raden om op de eerste date naar de bioscoop of naar de discotheek te gaan. Op beide plekken is het moeilijk om elkaar echt te leren kennen. Dit komt met name door de afleiding op deze locaties.

Een duur uitje is eveneens een afrader. Dit is niet om de wrek uit te hangen, maar om ervoor te zorgen dat je de ander niet meer laat uitgeven dan hij of zij wil. Daarom is het raadzaam iets te doen wat gratis is of heel weinig kost.

Er zijn voldoende mogelijkheden. Denk aan het lopen over een braderie of een gratis kunstexpositie. Bij lekker weer is ook picknicken een goede optie. Op een afgelegen plek kunnen jullie ook intiem worden, als daar behoefte aan is. Maar dan moeten jullie dit natuurlijk wel allebei willen.

Wat te doen?

Wanneer je niet weet wat er in jouw buurt te doen is, bekijk dan eens de regiobladen. Deze staan vol met activiteiten. Je kunt zo een keuze maken voor de activiteiten die gratis of betaalbaar zijn. Zo blijft de date voor jullie beiden leuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here