Een digitaal kranten abonnement

0
12
blog placeholder

Natuurlijk zijn er ook nog een aantal gratis kranten zoals de Spits, deze zijn gratis te verkrijgen op drukke plekken zoals stations en dergelijken.

Afname van de oplageDe oplage van alle kranten beginnen toch de laatste jaren flink af te nemen. De kranten zien namelijk hun oplagen met duizenden per jaar afnemen. Dit komt mede doordat al het nieuws ook al online te lezen is op verschillende websites. Zowel op hun eigen nieuws site als op de concurrerende websites die niet beschikken over een krant.

Een nieuw soort abonnementMaar niet alleen door de komst van nieuws websites is de oplage aan het afnemen. Dit komt ook door dat de meeste kranten met een nieuw soort abonnement gekomen zijn. Dit is het digitaal kranten abonnement. Hierdoor hoeft de krant niet meer afgedrukt te worden en ’s ochtends vroeg door de kranten bezorger bij je huis worden gebracht. Het enige wat bij een digitaal kranten abonnement gebeurd is dat de krant als pdf bestand naar je e-mail account verzonden wordt. Zo kan jij als nog de dag beginnen met de krant maar dan de moderne versie. Je snapt natuurlijk wel dat er op deze manier stukken minder kosten zijn waardoor jij als klant ook voordeliger uit bent.

Een proefabonnement op de digitale krant

Ben jij erg benieuwd naar de digitale krant? Dan kun je er voor kiezen om eerst een proefabonnement te nemen. Met een proefabonnement kun jij namelijk rustig proberen of het bevalt om de krant op je tablet of smart phone te lezen of dat je toch heimwee krijgt naar de ouderwetse papieren kranten. Daarna kun je nog altijd kiezen wat je het best bevallen is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here