Couponcode Bol

0
30
blog placeholder

Over Bol.com

Bol.com staat bekend als boekenwinkel. Hier zijn ze  ook mee  begonnen. Echter is het assortiment van bol.com in een zeer korte tijd enorm uitgebreid. Momenteel bestaat het assortiment uit boeken, ebooks, games, electronica, computers, telefoons, gezondheids artikelen en veel meer. Bol.com heeft geen winkel vestigingen en is daarom een internetbedrijf. Het is in 1999 opgericht en staat voor Bertelsmann On Line. Het hoofdkantoor van bol.com is in Utrecht gevestigd, het distributie centrum staat in Waalwijk. Vanaf Waalwijk worden de bestellingen naar de consument gestuurd via postbezorg bedrijven.

Hoe shop ik voordelig bij Bol.com?

Er zijn twee manieren waarmee je stukken goedkoper kunt shoppen bij bol.com. De eerste is: koop producten in de aanbieding. Bol.com heeft vaak acties of sale periodes waarin producten flink worden afgeprijsd. Het afprijzen van producten bij bol.com loopt soms wel eens op tot 70% dit betekend dat jij nog maar 30% van het totale bedrag hoeft te betalen. Een tweede manier is het gebruik maken van een couponcode bol. Zo’n couponcode bol kun je van kortingscode websites afhalen. Een andere mogelijkeheid is je aanmelden voor de nieuwsbrief, zodra bol.com een nieuwe couponcode heeft krijg je deze in je mailbox. Deze couponcode kan eenmalig gebruikt worden maar leverd jou al gauw tientallen euro’s korting op op je aankopen.

Hoe werkt een couponcode bol?

Nu je weet dat je een hoop geld besparen kunt met een couponcode bol moet je natuurlijk wel weten hoe je deze couponcode gebruikt. Het gebruik van een couponcode bol is heel simpel en kan door iedereen gedaan worden. Je gaat gewoon naar de website van bol.com, hier zoek jij de producten uit die je graag wilt hebben. Als je alles hebt wat je graag wilt hebben ga je naar het afreken scherm. Bij het afreken scherm word je de vraag gesteld of je een couponcode hebt. Hier vul jij jou couponcode in. Voor het betalen word nu de korting automatisch verrekend en ben jij stukken voordeliger uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here