Ben jij bekend met artikel marketing?

0
8
blog placeholder

Google hecht erg veel waarde aan unieke informatie, waardoor het van groot belang is dat artikelen met de nodige belangstelling worden geproduceerd. Waardigheid van het artikel is het belangrijkst. Content marketing houdt niet alleen in dat er artikelen geplaatst worden op andere websites, maar betekend ook dat je de betreffende website vaak vernieuwt met nieuwe artikelen. Je website blijft namelijk bij de tijd en interessant voor bezoekers als je deze regelmatig bijhoudt met nieuwe content. Zorg er ten alle tijden voor dat je content schrijft die informatief zijn voor de bezoekers van de website.

Deel content via Social Media
Wanneer je een nieuwe webtekst hebt gemaakt voor je eigen internetsite, of voor een andere website, is het van belang om deze vanzelfsprekend te delen via Sociale Media zoals Facebook en Twitter. Veel mensen onderschatten de macht van Social Media. Er bestaat echter geen twijfel meer dat Social Media één van de belangrijkste marketing strategieën is. Profiteer hier dus van. Op het moment dat je een artikel publiceert op bijvoorbeeld Twitter en Facebook, zal je merken dat het niet veel tijd nodig heeft voordat deze wordt opgepikt en wordt verspreidt door een andere groep mensen. Als je natuurlijk zorgt voor een informatief blogbericht, dat mensen iets te bieden heeft. Het is goed mogelijk dat mensen een linkje naar je blogbericht opnemen op hun site of profiel, waardoor er een soort ‘snowball` effect kan ontstaan. Via Social Media kun je erg eenvoudig je artikel delen.

Schrijf volgens de richtlijnen van Google
Één van de belangrijkste bezoekers voor je website is waarschijnlijk wel Google. Google kan een website maken of breken. Hanteer daarom altijd de richtlijnen van Google tijdens het schrijven van nieuwe content. Ben je van plan om beter vindbaar te worden in Google? Zorg er dan ten alle tijden voor dat de artikelen die je maakt door Google gewaardeerd worden. Dit is van wezenlijk belang. Omdat je middels deze methode snel potentiele klanten naar je website kunt halen spreekt het voor zich dat je je aan de richtlijnen van Google wilt houden. Onderstaand hebben wij de belangrijkste voorwaarden voor artikelen volgens Google verder omschreven.

Zorg altijd dat je content nieuwsbericht een goede maak heeft. Zo gebruik je bijvoorbeeld H-tags, om tussenkopjes aan te duiden en zorg je voor een goede spelling. Een tekst zonder schrijffouten en grammaticale dwalingen is erg belangrijk. Op het moment dat je content schrijft is het belangrijk om snel de aandacht van de lezer te krijgen. Gebruik daarom altijd een pakkende titel. Spelling is zoals gezegd van groot belang, maar ook speelt emotie van de lezer een belangrijke rol. Probeer hierop in te spelen. Het aansporen van de lezer tot een actie is erg belangrijk. Vooral als het gaat om wervende teksten.
Online marketing uitbesteden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here