3 Redenen om online je verhaal te delen

0
5
blog placeholder

Op het internet zijn er miljoenen blogs, artikel websites, en fora. Waar jij een verhaal online kunt delen. Maar waarom zou je dat doen? Waarom zou je een fantasie een ervaring of een idee online plaatsen?

Een eerste goede reden is, omdat je er mensen mee helpt. Zelf heb ik tientallen artikelen/verhalen online staan. Met als doel mensen te informeren die over een bepaald onderwerp meer willen weten. En waar ik toevallig de kennis van heb.

Jij hebt sowieso kennis over een onderwerp of dat nou dieren is, een hobby een ervaring of iets anders waarin jij niet de enige bent. Die daar interesse in heeft. En de kennis die voor jou van vanzelfsprekend is, kan voor andere een bron zijn van nieuwe inzichten.

Een tweede reden waarom jij je verhaal online kunt delen. Is omdat het zo makkelijk is. Misschien ben jij niet iemand die om de paar dagen een verhaal wilt, schrijven. Dan is een blog niet iets voor jou, maar een goede forumpost of een artikel om een artikel website plaatsen, is dan een goede optie om je verhaal te delen.

Ten derde, het is simpelweg leuk om je kennis, visie of informatie te delen. Aangezien jij de schrijver van het verhaal bent, mag jij kiezen waar het over gaat. Of het informatief wordt, entertainment of iets daar tussen in. Jij kan dus lekker je gedachten over het toetsenbord laten lopen en hoeft niet je hoofd te breken over een onderwerp.

Het is niet zoals op school dat jij vastgepind zit op één onderwerp, jij mag schrijven waar je van houdt.
Dit zijn dus de 3 redenen waarom jij je verhaal online moet delen. Er zijn eigenlijk altijd wel geïnteresseerden, het is simpel en laagdrempelig en het is gewoon leuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here