Xbox One

0
31
blog placeholder

Naast de nieuwe functies om TV te kijken, films te kijken, muziek af te spelen, te Skypen en op internet te surfen, is het ook mogelijk om deze dingen tegelijk te doen. Daarnaast heeft de Xbox One Kinect 2.0: een verbeterde versie van het oudere Xbox Kinect. Waar Kinect 1.0 het nog niet helemaal goed deed, overtreft Kinect 2.0 Kinect 1.0 op alle fronten. Met nieuwe technieken is er voor gezorgd dat Kinect 2.0 ook goed werkt in een kamer met meerdere mensen en zijn er functies als warmtegevoeligheid ingevoerd. Hierdoor ‘voelt’ de Xbox je lichaam, in plaats van de bewegingen. Erg indrukwekkend!

Xbox One games

Bij de presentatie van de Xbox One kregen we een aantal games te zien. De topman van EA was op het event en gaf ons een sneak-preview van een aantal Xbox One games. We kunnen niet wachten op deze toppers (Fifa 14, etc.), maar er werken meer studio’s aan games voor de Xbox One. Zo zal GTA V hoogstwaarschijnlijk naar de Xbox One komen en ook Halo 5 komt naar de Xbox One. Voor de echte COD fans: ook Call of Duty Ghosts komt snel naar de Xbox One, zodat je meer dan genoeg te doen hebt op je nieuwe Xbox!

Xbox One kopen

Wil jij de Xbox One kopen? Je bent niet de enige, maar helaas kan het nog niet. De Xbox One is nog niet uitgebracht en zal vermoedelijk over een paar maanden in de winkels liggen. De prijs zal rond de € 400 / € 500 liggen, maar dit komt doordat Kinect automatisch wordt meegeleverd. Niet alleen Kinect zit er standaard in: ook een harde schijf van 500 GB. Hierdoor is het niet meer nodig om een externe harde schijf (t.w.v. € 80) te hoeven kopen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here