Verzamelen .

0
10
blog placeholder

Vaak is dit al op jonge leeftijd en dit sluipt er ongemerkt al in   het begint vaak bij de kauwgum en voetbal plaatjes .Hele albums word bijelkaar gespaart en men blijft driftig plakken , Internet word uren afgestroopt om dat ene te kunnen vinden wat weer  bij de verzameling past , onze winkeliers springen hier slim op in .Als we wat ouder worden richten velen zich op het postzegel verzamelen , aandachtig word de zegel met loep bestudeerd en deze moet het liefst zo zuiver mogelijk zijn . Beter is als men een zegel vind met fouten deze worden vaak uniek immers wijken deze af van de andere zegels , deze handelingen bevinden  zich  ook onder de verzamelaars van munten .

Vaak worden beurzen georganiseert waar weer veel verzamelaars op af komen , het is een hele bussines geworden en uiteraard zijn er zakelijk mensen die hier op in zijn gesprongen en die hier hun boterhammen mee verdienen . Specifieke winkels zijn uit de grond gestampt om het uitgestalde aanbod aan te prijzen bij de klanten , de klanten op hun beurt komen elke week dapper terug om te kijken of er weer iets nieuws word aangeboden of dat er iets van hun gading bij zit .

Een verzameling kan bestaan uit hele oude items (denk aan antiek) tot hele nieuwe van de hedendaagse
tijd verzamelen zit schijnbaar in het bloed want over de hele wereld komt dit verschijnsel voor , verzamelen brengt spanning mee en kan ons hoofd op hol jagen . Vaak is het ook een kunst om de items voor een laag bedrag te kunnen scoren om zo voldaan weer naar huis terug te keren en daar de schat volop te kunnen bewonderen .

Natuurlijk zijn er ook hele speciale verzamelingen door verzamelaars aangelegd , foto,s oude bekende fotograven, filmsterren,porselein ,oorlogs materiaal, oud speelgoed,oude poppen, hier is veel geld in gaan zitten  als een complete verzameling word verkocht is dit meestal veel geld waard …. en is vaak een hele  goede investering geweest .

                                        Verzamelen is leuk Vlooien markten op zoek naar????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here