Papieren krant of de online krant?

0
33
blog placeholder

Steeds meer mensen lezen de online krant. Een online krant is goedkoper dan een papieren krant. Niet alleen de lossen kranten, maar ook de abonnementen zijn een stuk goedkoper. Een online abonnement is handig, omdat je overal ter wereld kunt inloggen met de gegevens van je online abonnement en de krant naar keuze kunt lezen. Je kunt dit op een computer doen, maar een e-reader kan ook handig zijn als je een online krant wilt lezen.

De meeste grote kranten in Nederland bieden online abonnementen aan. Je kunt voor een paar tientjes tot enkele honderden euro’s een dergelijk abonnement aanschaffen. Zo biedt ook het AD proefabonnementen aan. Zowel online als de papieren krant. Als je een fervent krantenlezer bent kun je het eens online proberen. Wellicht vind je dat de krant online nog beter is en je hebt altijd de garantie dat je de krant kunt lezen. Als het slecht weer is heb je kans dat je krant helemaal doorweekt is en bij storingen kan het zelfs zijn dat je de krant helemaal niet krijgt.

Waarom dan toch de papieren krant?
Een papieren krant is voor veel mensen nog dé manier om op de hoogte te blijven van het  laatste nieuws. Zowel regionaal nieuws als landelijk nieuws. Een papieren krant is natuurlijk ook authentiek en ouderwets. Vooral veel oudere mensen spreekt dit natuurlijk aan. Ook niet iedereen is meegegaan met de ontwikkelingen op technologisch vlak. Ga naar het overzicht om te kijken welke krantabonnementen je allemaal kunt aanschaffen.

Voornamelijk ouderen mensen waarderen de papieren krant natuurlijk veel meer, gezien deze het zijn gewend. Ook het feit dat mensen met pensioen zijn en meer tijd hebben, waardoor zij liever een papieren krant thuis krijgen en de tijd nemen om deze te lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here