Je carnavalskostuum uitzoeken

0
24
blog placeholder

De kostuums voor het Carnaval kopenDe meeste kostuums voor de Carnaval wordt in een feestwinkel gekocht. Daarnaast begeven zich steeds meer mensen op het aanbod in carnavalskostuums in webwinkels. Een kostuum kost gemiddeld tussen de tien en honderd euro. Daarbij kun je ook nog de pruiken en een bijpassend hoofddeksel uitkiezen. Voor clowneske en een aantal andere kostuums is schmink nodig om op te maken. Je kunt ook je carnavalskleding online kopen, er zijn genoeg internet winkels met een ruim assortiment aan carnavalskleding. Met deze attributen in huis ben je klaar voor de Carnaval vanaf de eerste optocht tot en met de laatste kroegentocht.

Van held tot zombie in carnavalskleding

Neem de tijd om de carnavalskleding te kopen. Kijk wat goed bij je past. Er zijn vele thema’s waaruit men kan kiezen. Je kan als dier verkleed of als een beroepsgroep. Zo zijn de dienstmeisjes heel populair en de verpleegster. Men kan ook kiezen om verkleed te gaan als beroemdheid of strip- of gameheld. Vooral bij kinderen is dat populair. Neem Mega Mindy of Super Mario. Je kunt je eigen held creëren maar ook lekker eng voor zombie spelen. Dan kun je later in het jaar ook nog op Halloween verschijnen.

Mijn favoriete carnavalskostuum

Mijn favoriete kostuum is die van Sneeuwwitje. Een prinsesje dat praat met de dieren. Maar ook die van ondeugende agente spreekt mij enorm aan. Jaren geleden vertelde een kennis mij over het Carnaval vieren in Tiel. De kennis ging met zijn familie in de stamkroeg en trok zijn favoriete kostuum aan. Dat favoriete kostuum bleek een boerenkiel te zijn. Hij liep er al jaren in. Kennelijk vloeide het bier rijkelijk in de dagen erna want het boerenkiel begon aardig te ruiken. Op zaterdagnacht was hij zijn auto aan het zoeken om terug naar huis te gaan. Terwijl hij aan het zoeken was voelde hij nattigheid. De geur van zijn boerenkiel trok namelijk een plassende kat aan. Daarom is het altijd belangrijk om een tweede kostuum bij je te hebben. Zo ben je altijd fris tijdens de vier dagen Carnaval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here