Een drone of quadcopter kopen.

0
13
blog placeholder

Door deze berichtgeving zijn drones natuurlijk in een slecht daglicht gesteld wat niet zo leuk is voor de inventieve ondernemer of de hobby vlieger.

 

Maar er zijn nog veel meer verschillende types drones. 

Je hebt de quadcopters, deze hebben vier motors en propellers, met zes worden ze hexacopters genoemd en met acht heb je een octocopter.
Hier kan je dus veel meer dan alleen maar in oorlog gebruiken, je kan ze bijvoorbeeld inzetten om brandhaarden van bos branden te gaan opsporen door er een warmte of infrarood camera aan te hangen. Met een  drone loop je totaal geen risico om mensen in gevaar te brengen met risico volle interventies als deze. Bovendien  kunnen beelden meteen doorgestuurd worden zodat iedereen die  mee instaat voor de opvolging van de veiligheid mee kan volgen.

 

Momenteel worden er allerlei gekke ideeën verspreid

zoals een drone op een festival bier blikjes te gaan droppen wat natuurlijk niet zo slim is en bovendien moeilijk concreet uit te werken.
Tegenwoordig zijn er ook kleinere quadcopters te verkrijgen waarmee je zelfs in huis kan rondvliegen of in de tuin. Deze drones zijn uiteraard onschadelijk omdat ze amper iets wegen en een beperkte radius hebben.
Je kan hier wel heel leuke stunts mee uithalen zoals 360 graden loopings mee te maken en je kan er ook verkrijgen met een piepkleine camera aan boord zodat je in de vlucht foto’s kan trekken en videos kan opnemen.
 

Ze bestaan in alle maten

de kleinste is waarschijnlijk de Hubsan, deze meet amper 8cm en de body van dit lichtgewicht is even groot als een AA batterij.
Deze mini drones zijn voorzien van kleine Lipo batterijen zodat het laden redelijk snel gaat en de vliegtijd ook goed meevalt.
Je kan deze drone kopen bij deze winkel: www.drone.be vanaf 65€

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here