De bestseller – 50 tinten grijs

0
82
blog placeholder

Misschien houd je wel van een sport zoals voetbal of tennis. Je kunt echter ook veel minder intensieve dingen doen. Denk maar eens aan film kijken of een leuk boek lezen. We kunnen je wel een boek aanraden!

Welk boek zou je echt moeten lezen?

Dit artikel gaat over een razend populair boek. Het is een bestseller van dit moment en het boek doet vrouwenharten op hol slaan. Logisch, met al die seksuele spannende verhalen. We hebben het natuurlijk over 50 tinten grijs. Deze bestseller is in Engeland al razend populair, maar gaat Nederland ook veroveren. In Engeland is de serie al meer dan 12 miljoen keer verkocht. Waarschijnlijk wordt het eerste deel het best verkochte boek van Engeland. Dat zou betekenen dat vijftig tinten grijs, Harry Potter van de troon zal stoten.

 E.L. James heeft deze erotische roman vanuit haar eigen fantasieën geschreven. Ze is getrouwd en is moeder van twee tieners. E.L. James is slechts een pseudoniem, want ze heet eigenlijk E.L. Mitchell. Erika had niet verwacht dat de serie zo’n succes zou worden. Ze is in 2009  pas begonnen met schrijven. Hiervoor werkte ze in de televisiewereld. E.L. James heeft al diverse vermeldingen zoals “The 100 Most Influcential People in the World”.

Waar gaat 50 tinten grijs over?

Het verhaal gaat over een jonge studente, Anastasia Steele, die een succesvolle ondernemer leert kennen. Deze miljardair of ook wel mr. Grey weet haar direct te betoveren. Ana loopt met haar hoofd in de wolken, maar ze wil Christian uit haar hoofd zetten. Ze denkt dat ze geen kans maakt, maar dan.. Uiteindelijk tekent ze een contract en komt ze in een seksuele relatie met mr. Grey terecht. Dat belooft vele uren spannend leesplezier. Op onze website kunt u een samenvatting lezen en kunt u 50 tinten grijs kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here