Clash of clans hack cheats tips

0
356
blog placeholder

Hoe kom ik bij een clan (tips)?


Om bij een clan te komen moet je een clan kasteel hebben. Het bouwen van een clan kasteel kost je je eigen goud. Je moet hiervoor rekenen op 40.000 eenheden goud. Deze investering kan je snel weer terug verdienen als je een goede clan weet te vinden. Als je eenmaal een clan gevonden hebt kun je vaak via de ‘join’ knop eenvoudig lid worden van deze clan. Dit zijn slechts tips. Sommige clans hebben dit echter uitgeschakeld. In dat geval zul je eerst een verzoek moeten versturen.

Clash of clans tips >>

Zijn er eisen om in een clan te komen?


Het verschilt per clan hoe makkelijk je toegelaten zal worden. Elke clan mag dit zelf bepalen. Bij veel clans is het gebruikelijk dat er wel een aantal eisen gesteld worden. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld een minimale periode dat je het spel al speelt en soms zelfs eisen met betrekking tot het aantal eenheden goud dat je hebt. De meeste clans stellen echter alleen een minimum aantal aan prijsbekers als eis. Mocht je het besluit nemen en je dus willen aansluiten bij een clan die geen voorwaarden stelt, moet je jezelf wel afvragen hoe sterk deze clan is en wat je hier effectief aan zult hebben. Als er eisen gesteld worden dan weet je immers dat alle spelers van je clan van een bepaald niveau zijn. Zonder toelatingseisen zou iedereen bij de clan kunnen, dit is niet altijd even verstandig voor je.

Het sociale aspect van een Clash of Clans clan


In veel clans zien we veel meer activiteiten dan alleen het spelen van het spel. Er heerst ook een zekere vorm van sociaal samenzijn. We zien dit vaak aan een hele actieve chat speciaal voor de clan. Hier bespreken spelers niet alleen alle aspecten van het spel maar is er ook ruimte om samen lol te hebben, gewoon een praatje te maken of andere spelletjes te spelen. Sommige clans hebben speciale spelletjes speciaal voor hun clan. Iedereen van de clan kan hieraan meedoen om een bepaalde prijs te winnen. De prijzenpot wordt meestal door de clanleden zelf verzameld.

Clash of Clans hack voor clans en cheats

We hebben op onze website een Clash of Clans hack beschikbaar gesteld. Met deze hack kun je eenvoudig en snel grote stappen maken in het spel. Als je individueel speelt maak je natuurlijk zelf uit of je deze wilt gebruiken of niet. Let er wel op dat dit bij een clan iets anders werkt. Omdat je bij een clan zit is het verstandiger om dit eerst met de clanleider te overleggen. Veel clans stellen namelijk als eis dat er geen Clash of Clans hack gebruikt mag worden zolang je in de clan zit. Als je dit toch doet (cheats gebruiken), loop je kans uit de clan verwijderd te worden. Gebruik dus geen hacks zonder overleg met de leider. Je wilt immers niet dat je de clan in gevaar brengt en daardoor je eigen clanleden zich tegen je zullen keren.

Hoe wordt je beter in Clash of Clans >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here