Candy crush is een hype

0
140
blog placeholder

Candy crush is een spelletje dat je kunt spelen via Facebook of via een smartphone. Candy crush bestaat sinds 2012 en is sindsdien mega populair geworden. Candy crush is de meeste populaire game op Facebook en heeft zelfs FarmVille ingehaald.

Het spel zit eigenlijk heel simpel in elkaar. Het is de bedoeling om rijtjes van drie dezelfde snoepjes te krijgen. Lukt het om een rijtje te krijgen? Dan zit je goed en krijg je een extra snoepje om het spelletje nog sneller te spelen.

Het wordt steeds moeilijker

Het wordt elk level weer een beetje moeilijk om candy crush te spelen. Je hoeft eerst maar een bepaald aantal punten te scoren binnen een bepaalde tijd en dat is nog best makkelijk. Uiteindelijk blijven er wat snoepjes plakken en moet je de snoepjes ook ontdoen van een bepaald laagje.

Candy crush wordt later nog een stukje moeilijk, dan zitten de snoepjes vast in de chocola en kost het nog meer moeite om de snoepjes los te krijgen. Candy crush wordt vanaf dit moment echt een uitdagend spel!

Na ongeveer 100 levels van candy crush kun je ook te maken krijgen met bommen. Op dit moment moet je de bommen verwijderen, anders zullen ze ontploffen.

Jij en je vrienden

Candy crush is een spel dat je alleen speelt. Je wordt alleen continue geconfronteerd met de status van je vrienden. Je kunt bijvoorbeeld direct zien in welk level zij zitten. Je kunt het spel op de computer, smartphone, maar ook op de iPad. Candy crush is spannend, vernieuwend, blijft continue een uitdaging en wordt soms zelfs een verslaving.

Je kunt je vrienden niet alleen volgen maar ook helpen. Je kunt bij candy crush levens ontvangen en levens geven. De verschillende facetten van candy crush maken het spel tot een totaalpakket aan interactie en plezier.

Bron: http://www.candycrush-cheats.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here