CADEAUS VOOR MANNEN | 10 ULTIEME CADEAUTIPS VOOR HEM

blog placeholder

Cadeaus voor mannen | 5 cadeautips voor hem

1. JBL GO bluetooth speaker

Een lekker muziekje luisteren? Iedereen houdt ervan. Hoe zou het zijn dat je het altijd met je mee kan nemen? Deze bluetooth speaker is perfect als je altijd kwaliteitsgeluid met je mee wilt hebben. Het heeft de grootte van een broekzak en daarom kan je het gemakkelijk vervoeren. Tot je verbazing biedt de speaker wel een krachtig en impactvol geluid.

Hij kan muziek vanaf de luidspreker afspelen of aansluiten op zijn koptelefoon terwijl hij beweegt. Deze JBL-luidspreker heeft bluetooth-connectiviteit, zodat hij gemakkelijk zijn muziek vanaf zijn smartphones kan afspelen. Het enige wat hij hoeft te doen is verbinding maken, met één druk op de knop.

Daarnaast is de batterij oplaadbaar en gaat langer dan 5 uur mee. Is hij een man die snel zijn spullen kwijtraakt? Er wordt een bandhaak en een draagband meegeleverd. Waarom is deze gadget nu een aanrader voor een man? Het levert goed geluid en is relatief goedkoop, oftewel een no-nonsense gadget.

2. Bierbrouwset

Mannen en bier. Dat is een gouden combinatie. Bierliefhebbers opgelet. Studenten doen niks anders in de weekenden en er wordt meer bier gedronken dan ooit. Wij geven toe. Een koud biertje op een heerlijke zomerdag is ook zeker wel lekker. Hoe zou het zijn om een man te verrassen met een eigen bierbrouwset?

Het drinken van bier is lekker, maar hoe zou het smaken als je het zelf moet brouwen? Het geeft in ieder geval wel voldoening als het lukt. Een bierbrouwset is een leuk cadeau om te geven, zodat hij lekker met zijn vrienden heerlijke biertjes kan brouwen. Ideaal voor feestjes!

3. Sony Playstation 4

Hoe oud ze ook zijn, ze blijven van games houden. Op dit moment is de Playstation 4 dé spelcomputer die hij moet hebben. Je kan er talloze games op spelen en bevat ook een multiplayer, zodat hij met anderen online kan gamen.

Je krijgt wel twee controllers meegeleverd. Hierdoor kan hij altijd met meerderen spelen. Dit heeft hij echt nodig. Een avondje gamen met vrienden, of even één potje als het saai is. De Playstation 4 is dan echt een uitkomst. Het is het verjaardagscadeau dat iedere man, en dan voornamelijk tussen de 12-30 jaar graag zou willen hebben.

4. Stropdas

Eén kledingstuk wat echt typisch voor heren is, is natuurlijk de stropdas. Elke man die zaken doet of naar een formele gelegenheid moet, heeft een stropdas. Dit kan bijvoorbeeld perfect dienen als een kerstcadeau. Voor sollicitaties of trouwerij worden ze ook vaak gebruikt. Er zijn meerdere soorten stropdassen. Voor de wat slankere man wordt een dunne aangeraden, terwijl mannen met een breder bovenlichaam vaak kiezen voor een dikkere (10+ cm).

Ook de kleur is erg belangrijk en dient verschillende functies. Zo staat rood bijvoorbeeld voor overtuiging en blauw voor vertrouwen. Het maakt niet uit in welke situatie hij zich bevindt, een stopdas is altijd een goed kledingstuk om te geven.

5. Heren Horloge

Het blijft één van de meest functionele en prachtigste accessoires voor een man. Een herenhorloge is eigenlijk een must voor elke heer. Tegenwoordig wordt de smartphone overal voor gebruikt; ook om te weten hoe laat het is, maar een herenhorloge is onmisbaar. Naast het feit dat je altijd op de hoogte bent van de tijd en datum, staat het erg mooi om je pols. Het geeft een bepaalde uitstraling en straalt mannelijkheid uit. Heeft hij nog geen horloge, koop er dan zo snel mogelijk één. Hij zal het zeker waarderen.

We zijn alweer aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat je iets aan deze tips hebt gehad. Ben je benieuwd welke 25 andere cadeautips voor mannen we hebben verzameld? Bezoek onze site en lees het hele artikel. Voordat je hier naartoe gaat, willen we je ook nog wijzen op een artikel dat je helpt om tijdens het fietsen in de regen toch droog te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here