Als je haar maar goed zit

0
10
blog placeholder

Haartypes

Omdat het type van de huid en het haar per persoon verschillen, zijn er ook verschillende haarproducten. Voor deze producten wordt vaak onderscheid gemaakt in vijf verschillende haartypes:

  • Droog haar
  • Vet haar
  • Dun haar
  • Haar met roos
  • Beschadigd haar

Haarproducten

De basis van een goede haarverzorging begint met een goede shampoo. Het is belangrijk dat deze shampoo is afgestemd op jouw haartype. Dus bijvoorbeeld speciale shampoo voor droog haar of tegen roos. De shampoo kan dan weer aangevuld worden met een conditioner.

Daarnaast zijn er ook meer luxe haarproducten op de markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan haarkuren en haarherstellers. Maar ook verzorgingsproducten voor de hoofdhuid of om haaruitval te voorkomen. Daarnaast bestaat er ook speciale haarverzorging voor de zomermaanden om je haar te beschermen tegen de zon.

Als je niet tevreden bent over je haar, zijn er ook producten die hierbij kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld haarverf waarmee je je haar in de door jouw gewenste kleur kunt veranderen. Zo kun je als blondine toch ervaren hoe het is om donker haar te hebben of andersom. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen kleur een tintje donkerder of lichter te maken. Ook kun je door middel van zogenaamd haar krijt je haar verven in diverse kleuren.

Vind je je haar te kort dan kun je ook gebruik maken van hairextensions. Als je goede kwaliteit hairextensions gebruikt, zal dit er al echt uitzien en kun je op deze manier je haar ineens heel snel laten groeien.

Omdat het belangrijk is om je haar goed te verzorgen, is het dus ook belangrijk dat je de juiste producten voor jouw haar gebruikt, je kunt hiervoor de kapper om advies vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here