Websites voor startende ondernemers

0
10
blog placeholder

En eigen bedrijf starten kan veel tijd in beslag nemen. Als je er eens over denkt om het uit te besteden, dan heb je weer een zorg minder. Je hebt als ondernemer erg veel aan je hoofd, het is belangrijk dat je je kunt richten op waar je goed in bent.


Website maken is vakwerk

Een eigen website maken is vakwerk en als je beter bent in het uitvoeren van je bedrijfswerkzaamheden laat een website maken dan aan de vakmensen over.
Bij Dutchstarters kan er gekozen worden voor diverse pakketten en dan wordt het allemaal snel opgezet voor je. Die zorg heb je nu niet meer, dus als je een bedrijf gaat starten is dat één ding wat je zeker moet doen. Er is voor jou al een Dutchstarterspakket aanwezig vanaf 299 euro,je wilt toch ook een eigen website met een compleet eigen huisstijl? Je hebt hier nu de mogelijkheid.


Bij dutchstarters keuze uit 3 pakketten

Je hebt bij Dutchstarters nu de keuze uit drie pakketten en elk pakket is een perfecte keuze om een goede stap te zetten in de bedrijfswereld. Je kunt nu met een gerust hart met je eigen bedrijf beginnen en besteed de zorg over een website nu met een gerust hart uit. De specialist zit nu voor je klaar en maakt voor jou de website waar je eerst alleen maar van kon dromen.


Pakket Brons   299 euro
Pakket Zilver    699 euro
Pakket Goud  1199 euro
Dutchstarterspakketten overzicht elke website wordt uniek ontworpen speciaal voor jouw, wij werken dus niet met standaard templates zoals de meeste doen.
Elk pakket is inclusief webhosting en en Nederlands domeinnaam (.nl).
Ook zit er bij elk pakket een gratis digitale informatiegids hierin wordt uitgelegd hoe je de website moet beheren en je e-mail moet instellen en dat allemaal voor 299 euro vind je alleen bij dutchstarters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here