Vreemde talen, vreemde vertalingen?

0
16
blog placeholder

Professionele vertalingen met een vertalingsbureau

 
U heeft zonet na een zware onderhandeling met een buitenlandse partner de prijs bemiddeld die u wou. U ziet de samenwerking volledig zitten en gaat over naar het opstellen van het contract. Daarin staan één of meerdere vertalingsfouten die ervoor zorgen dat de overeenkomst plots verandert of zelfs verbreekt. Dit zijn bestaande voorvallen die gemakkelijk hadden kunnen worden vermeden door het inschakelen van een professioneel vertalingsbureau.
 
Een vertalingsagentschap heeft doorgaans een netwerk aan zelfstandige vertalers over de hele wereld. Zo worden vertalingen van alle talen uitgevoerd door native speakers (naar het Engels, Spaans, Frans, Russisch, Chinese, enz.). Dit is de beste garantie om de juiste vertaling te produceren. Door de hedendaagse technologie wordt het mogelijk om heel snel te leveren en worden bijna alle talen beschikbaar voor een professionele vertaling.
 

Vertalingen en meer 

 
Een goed vertalingsagentschap gaat verder dan alleen tekst te vertalen. Een document dat in uw bedrijf intern vertaald is, maar toch een controle nodig heeft? Ondertiteling gewenst op uw videobestand? Vertaling van beëdigde documenten of zelfs transcripties van audiofragmenten? Een professioneel vertalingsbureau kan u bij al deze veel voorkomende situaties te hulp komen.
 

Kiezen voor een specialist van vertaling

 
Door middel van een professioneel vertalingsbureau kan een onderneming gemakkelijker op zoek gaan naar nieuwe markten en vraag voor hun producten. De specialist in professioneel vertalen zet alles in zijn partner daarin te helpen: de vertaling, controle van teksten, het opmaken en heropsturen met de post of digitaal, zelfs beëdigde teksten opmaken voor gebruik in de rechtbank maar ook voor politieke, medische wetenschappelijke, economische of juridische teksten.
 
Meer informatie op onze website : www.sfxtranslated.be

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here