Terug van weg geweest – inpakwerk een vorm thuiswerken

blog placeholder

In deze vorm van thuiswerken zoekt men naar een leverancier welke opzoek is naar potentiële thuiswerkers om thuis inpakwerkzaamheden uit te voeren. De leveranciers worden ook wel thuiswerkcentrales genoemd welke verspreid zitten in elke provincie binnen Nederland. Nadat de thuiswerker zich heeft aangemeld bij de dichtstbijzijnde thuiswerkcentrale kan hij of zij benaderd worden voor opdrachten.

Over het algemeen worden de opdrachten door de thuiswerkcentrale bij de opdrachtnemer afgeleverd en ook weer opgehaald, dit is echter niet altijd aan de orde. Doe hier goed navraag over voordat u zich aanmeld bij een thuiswerk instelling, anders moet men vervolgens weer opzoek naar een andere werkgever.

De opdrachten zijn verspreid en gedeeld en kunnen van alles bevatten, zo kan je in de wintermaanden zoals begin / eind december vooral benaderd worden voor het inpakken van sinterklaas en/of kerstpakketten, tot het inpakken van paaseieren tijdens Pasen of het inpakken van speelgoed voor een groot feest in de Ahoy Rotterdam. De mogelijkheden zijn eindeloos, variërende opdrachten maakt het leuk en uitdagend werk voor thuiswerkers.

Het mooie aan inpakwerk is dat de uitbetalingen tot €450,00 euro belastingvrij zijn, per persoon en veelval samen uitvoert, men is dus niet saai alleen thuis bezig met inpakken – deze werkzaamheden zijn geschikt veelal tot 4 á 5 personen – gezellig dus lekker thuis op de bank inpakken – tijdens kletsen en een kop koffie drinken.

Om het niet teveel te romantiseren kunt u gemiddeld €90 tot €200 euro per maand bijverdienen afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten welke u accepteert en de vrije tijd waar men over beschikt. Het is een leuke vorm van bijverdienen en kan ook gezien worden als een sociale bezigheid in plaats van werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here