Snel Geld Lenen Binnen 10 Minuten

0
21
blog placeholder

Wie wil dat op sommige momenten nu niet? Geld lenen en dat binnen 10 minuten wanneer de nood hoog is, is in sommige gevallen echt een uitkomst. Natuurlijk wilt u het liefst eigen geld te over hebben, zodat u nooit hoeft te lenen. Maar helaas is dit niet bij iedereen het geval. In dit artikel bespreken we in het kort het een en ander hierover. Daarbij informeren we ook over een bekende geldverstrekker, die dit soort minileningen kan aanbieden.
Geld lenen bij Minilening

Dit bedrijf is gespecialiseerd in piepkleine leningen. Ook wel minileningen genoemd. Volgens de wet zijn het echter geen leningen en daarom mag dit bedrijf ook geen rente heffen over het geleende bedrag, maar betaalt u eenmalig een extra geldbedrag. Hoe hoog dat bedrag is (meestal zo’n 25 procent over het geleende geld) kunt u op hun eigen website lezen. En anders tijdens ontvangst van de papieren.
Deze minilening is eigenlijk gewoon een perfecte manier om, zonder dat dit bedrijf aan BKR toetsing doet, tot een bedrag van €750,- te leen te krijgen. Dit bedrag kunt u gewoon laten overmaken op een Nederlandse bankrekening. Erg handig wanneer u een negatieve BKR registratie hebt maar toch even snel wat geld nodig hebt.

De werkwijze en acceptatie?

U moet een online formulier invullen met vragen. Vervolgens krijgt u na het opsturen daarvan bijna meteen via de mail een reactie. U moet als enige akkoord gaan en vervolgens wordt het geld plus minus 10 minuten daarna al overgemaakt op uw bankrekening. U moet tevens een kopie doorgeven van uw ID-kaart alsmede een kopie met daarop duidelijk een bewijs van inkomsten. Dus:
Nog even alles op een rijtje

    Ze doen niet aan BKR toetsing.
    Wanneer u meerdere leningen hebt, maakt dit niets uit.
    Alleen vanaf 21 jaren oud.
    Uw inkomen is netto minimaal €1200,-
    Wanneer u een WW uitkering hebt, is aanvragen niet mogelijk.

Niet geaccepteerd, wat nu?

U hebt toch dringend geld nodig, maar verdient niet €1200,- netto per maand of hebt een WW uitkering. Wat nu? Erg vervelend, maar in dat geval kunnen ze u inderdaad niet accepteren. Logisch ook wel maar nu moet u op zoek naar een andere manier. Hebt u al wel eens overwogen om gewoon eens een goede vriend te benaderen of een familielid die over voldoende financiële middelen beschikt? U kunt alles op papier zetten, zodat alle afspraken zwart op wit staan en er  geen gezeur komt. We wensen u succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here