Nieuwe kantoormeubelen nodig? Denk eens aan steigerhout

steigerhout kantoormeubelen

Je ziet ze steeds vaker: meubels van steigerhout. De houtsoort staat bekend om zijn robuuste en stoere uiterlijk en is hierdoor met recht in menig interieur te vinden. Ook is steigerhout makkelijk te bewerken, waardoor het een veelzijdig materiaal is. Je kunt er van alles van maken: archiefkasten, bureaus, banken, ga zo maar door.

Niet alleen thuis, maar ook op kantoor geeft steigerhout je interieur net dat beetje. Steigerhouten kantoormeubelen geven een unieke touch aan elk kantoor. Met steigerhouten kantoormeubelen laat je een sterke indruk achter bij klanten en bezoekers, en zorg je dat ook je medewerkers lekker zitten. Ze maken jouw huisstijl op kantoor helemaal af.

Echt maatwerk voor een uniek kantoor

Aan een tafel van steigerhout is het bijvoorbeeld goed vergaderen. Aan een grote ovalen of ronde steigerhouten tafel kun je met veel collega’s tegelijk zitten terwijl je met elkaar overleg houdt. De natuurlijke look van het hout draagt bij aan een inspirerende werkomgeving.

Steigerhouten meubelen zijn ook op maat te maken. Heb jij een goed idee of eigen ontwerp? Dan kun je bij een specialistische meubelbouwer als VanLonden goed terecht. Zij hebben de expertise in huis om de meubels te maken die jouw kantoor nodig heeft. Je zit met steigerhout dus niet vast aan de standaard ontwerpen voor kantoormeubelen die je overal ziet, maar kan je creativiteit de vrije loop laten. Perfect voor bedrijven die een eigenzinnige, vernieuwende indruk willen maken.

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Steigerhout staat bekend om zijn duurzaamheid. Daarom is kiezen voor steigerhouten kantoormeubelen ook nog eens een milieubewuste keuze. Dat komt doordat steigerhout vaak een recycleproduct is. Wanneer het zijn dienst heeft gedaan als steigerplank krijgt het in de vorm van een meubel een tweede leven. Omdat het zo sterk is heeft het doorgaans ook een lange levensduur en kun je lang van steigerhouten kantoormeubelen genieten. Steigerhout kan op verschillende manieren behandeld worden en zo een eigen look krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale nano coating of eigentijdse white wash. Zo kun je steigerhouten kantoormeubelen perfect aanpassen aan de huisstijl van jouw bedrijf of kantoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here