Motivatiebrief voorbeeld

0
33
blog placeholder

Tegenwoordig raken veel mensen door de economische crisis hun baan kwijt. Het is dan lastig om aan een andere baan te komen. Wanneer u solliciteert op een functie, is het normaal om een cv op te sturen waarin staat wat u in het verleden heeft gedaan en over welke kwaliteiten u bezit. Daarbij stuurt u een motivatiebrief op. In deze brief geeft u aan wat u motivatie is om te solliciteren voor de functie bij dat bedrijf.

Het is verstandig om, bij het schrijven van de brief, gebruik te maken van een motivatiebrief voorbeeld. Dit voorbeeld kan u helpen om een goede motivatiebrief te schrijven die indruk zal maken op uw wellicht toekomstige werkgever. Daarbij scheelt een motivatiebrief voorbeeld u veel tijd; alles staat al voor u uitgeschreven. Toch is het van belang dat u eigen invulling geeft aan de motivatiebrief. De brief gaat natuurlijk over u.

Belangrijke punten in uw brief

In een motivatiebrief horen een aantal punten te staan die u ook kunt vinden in het voorbeeld van een motivatiebrief. Ten eerste horen er persoonlijke gegevens te staan in de motivatiebrief. Dat wil zeggen dat de naam, adresgegevens, geboortedatum en andere algemene gegevens in de brief horen te staan. Dit zijn de belangrijkste gegevens die in de brief moeten staan omdat hierdoor duidelijk wordt wie u bent. Verder, zoals u kunt zien in het voorbeeld van een motivatiebrief, is het van belang om een korte beschrijving te geven van uzelf en de activiteiten die u heeft uitgevoerd. Hierbij noemt u enkel feiten; dit komt professioneel over op de wellicht toekomstige werkgever.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here