Hoe verdien je geld met een lasersnijder?

lasersnijder

Gepersonaliseerde producten zijn trending! Items die namelijk ‘custom’ zijn gemaakt voor iemand, zijn speciaal, hebben veel meer waarde, zowel voor de ontvanger (klant) als producent (verkoper). Door met een lasergraveermachine zelf producten te graveren kan je dus op een eenvoudige manier winst maken. Met zo’n machine is het kinderlijk eenvoudig om logo’s en teksten in te graveren dat een product uniek maakt.

Hoeveel kan je vragen voor lasergegraveerde items?

Door een gravure aan te brengen stijgt de waarde van een product. Laten we als voorbeeld een balpen nemen. Pennen met een gravure worden voor ongeveer €15,- per stuk verkocht. Diezelfde pennen worden ingekocht voor  1,50,- euro per stuk. Dit betekent dus een winst van €13,50. Het is gebruikelijk dat een eindklant 5 tot 10 keer de prijs betaald ten opzichte van de inkoop. Lasergraveren loont dus. Bij dit voorbeeld is er rekening gehouden met een lasertijd van ongeveer  €1,- per minuut.

Naar welke lasergegraveerde producten is de meeste vraag?

Gepersonaliseerde producten worden steeds populairder: bijvoorbeeld borrelplanken, bier- en wijnglazen, fotolijstjes en trofeeën met een eigen design erop. Het aantal toepassingen dat met een laser machine te personaliseren is oneindig!  En het aanbod voor eindklanten is al net zo divers als dat er materialen zijn. Bent u als ondernemer benieuwd naar de mogelijkheden? Of misschien van plan om een keer een lasermachine te proberen? Lees hier alles over een laser snijder kopen, leer over de mogelijkheden en plan een live demo in!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here