Het vertaalagentschap eindigt uw taalkopzorgen!

0
34
blog placeholder

Bliksemsnelle professionele vertalingen

In de hedendaagse economie is het zaak om snel te kunnen reageren op alle impulsen. Een vertaling naar een vreemde taal kan soms plots dringend nodig zijn. Dit is een opdracht die perfect is weggelegd voor een gespecialiseerd vertaalagentschap. Zij hebben de kennis en de connecties om hun klanten in een zo kort mogelijke tijd van professionele vertalingen te voorzien.

Kies uw taal en uw vakgebied

Het gespecialiseerd vertaalbureau is in staat om hun klanten te bedienen voor alle soorten vertalingen, ongeacht welke taal en welk vakgebied. Ze beschikken over een netwerk van zelfstandige vertalers die overal ter wereld zitten. Elk van deze personeelsleden beschikt over een zeer scherpe beheersing van de moedertaal en is tegelijkertijd één of meerdere talen machtig. Het vertaalbureau laat hun personeel altijd naar hun moedertaal vertalen, op die manier kan het aan de klant de hoogste kwaliteit garanderen. Daarnaast is elke vertaler ook nog eens geselecteerd omwille van hun specifieke vakkennis. Zo kan de juiste vertaler op de juiste opdracht gezet worden en wordt de kwaliteit verhoogt.

Meer dan alleen vertalen

Het eindigt niet bij alleen snelle en professionele vertalingen aan te bieden. Het vertaalagentschap gaat ervoor zorgen dat hun klanten bij alle hun taalgerelateerde perikelen kunnen geholpen worden. Er wordt met verschillende media gewerkt zodat ook audio- en videobestanden kunnen verwerkt worden. Transcripties van een ingesproken interview en ondertitelen van een bedrijfsfilmpje behoren zo tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een beëdigd vertaler voor de vertaling van uw persoonlijke documenten? Uw vertaalagentschap behandelt het dossier in alle discretie. Ten slotte kan u voor een grondige tekstrevisie ook terecht bij een vertaalbureau. Zo bent u de volle honderd procent zeker dat een eigen vertaling exact overbrengt wat u gewenst had.

Meer info op www.sfx.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here