Goedkope taxatie en aankoopbegeleiding

0
26
blog placeholder

Wij bieden naast een uistekende service ook kwaliteit, snelheid en een lage prijs. Wij zijn aangesloten bij het NWWI. Hierdoor bent u er zeker van dat uw taxatie door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd. Wij hanteren concurrerende tarieven omdat wij geen hoge kantoorkosten hebben en wij ons alleen bezig houden met taxaties.

Wij verrichten taxaties voor onder meer de navolgende situaties:
– nalatenschap
– bij geschillen in opdracht van de rechtbank
– bijzonder beheer
– aangifte belasting
– het verkrijgen van een lening
– echtscheiding en deling

Indien wij een taxatie aanvraag binnenkrijgen dan wordt er binnen één werkdag een afspraak gemaakt. Na de opname van de woning ontvangt u het taxatierapport binnen 3 werkdagen in huis. Spoedtaxaties kunnen tegen meerprijs binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Wij staan onder andere voor:
– Gegarandeerde acceptatie
– Het taxatierapport voldoet aan de eisen van het CHF
– Onafhankelijke validatie door het NWWI
– Klantgerichte service
– Deskundige en betrouwbare partner

AANKOOPBEGELEIDING
Als aankoopmakelaar adviseren wij u over de werkelijke waarde van de woning en doen in overleg met u de onderhandelingen. Wat veel kopers helaas niet weten is dat zij een onderzoeksplicht hebben. Dat betekent dat een koper zelf moet achterhalen of er gebreken zijn. Wij nemen deze onderzoeksplicht van u over. Bovendien doen wij onderzoek naar bestemmingsplan, eventuele erfdienstbaarheden en vergunningen.

AANKOOPTAXATIE
Wanneer u geen gebruik wilt maken van onze aankoopbegeleiding, maar zelf de onderhandelingen wilt doen, dan kunt u kiezen voor een aankooptaxatie. Een aankooptaxatie houdt in dat u de woning eerst door ons laat taxeren alvorens u gaat onderhandelen. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Indien u meer informatie wenst dan verwijzen wij u graag naar onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here