Gietvloeren

0
12
blog placeholder

Bent u niet meer tevreden over uw huidige vloer? Bent u toe aan andere, betere, nieuwere en duurzamere vloer? C. Kornuyt BV heeft de oplossing! C. Kornuyt BV is een vastgoedonderhoud bedrijf uit Helmond dat door de jarenlange ervaring de kundigheid in huis heeft om bij u een gietvloer te leggen, die bij u past!
 
Wij zijn een Helmonds familiebedrijf dat al sinds 1978 specialist is in het aanbrengen van een duurzame gietvloer. Het personeel van C. Kornuyt BV beschikt dankzij deze jarenlange ervaring over de kundigheid om de gietvloeren op verschillende ondergronden, en gedurende wisselende omstandigheden, aan te leggen.
 
Voor de kenners onder u; deze gietvloeren bestaan uit meer dan twee epoxy- of polyurethaanharsen. Mede door de samenstelling van deze kwalitatief hoogwaardige componenten en de deskundigheid van C. Kornuyt BV omschrijven klanten de gietvloeren als volgt: sterk, slijtvast, naadloos, vloeistofdicht, chemisch belastbaar, antistatisch, decoratief, duurzaam, hygiënisch en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Vooral interessant voor de bedrijven die eet- en drinkwaren voor zowel mens als dier verwerken is dat de gietvloeren voldoen aan de richtlijnen van HACCP. Deze afkorting staat voor Hazard Analysis Critical Control Points, deze wetgeving benoemt de gevaren voor de voedselveiligheid in het hele productieproces. De gietvloeren van C. Kornuyt BV dragen zodoende bij aan een veilige werkomgeving.
 
Naast het aanbrengen van deze gietvloeren staat het bedrijf ook altijd voor u klaar als de vloer gerenoveerd, gerepareerd of bewerkt moet worden.
 
Enkele klanten die het vastgoedonderhoud van hun pand door C. Kornuyt BV hebben laten verrichten zijn bijvoorbeeld Bavaria, Refresco, VDL, DAF en BAM.
 
C. Kornuyt BV is als vastgoedonderhoudsbedrijf zijnde niet alleen deskundig in het leggen van gietvloeren, maar kan u een totaaloplossing op maat aanbieden! Naast de gietvloeren zijn klanten ook enthousiast over de mogelijkheden tot vochtbestrijding, betonreparaties, het aanbrengen van coating en het alomvattende vastgoedonderhoud.
 
C. Kornuyt BV is van alle markten thuis! Bel gerust, of kom een keer langs.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here