Gezond aan het werk met een ergonomische bureaustoel

ergonomische bureaustoelen

De juiste kantoormeubelen spelen een belangrijke rol in de productiviteit en het werkgeluk van je medewerkers. Wanneer de meubelen niet van hoge kwaliteit zijn kunnen ze gezondheidsklachten opleveren, vooral wanneer medewerkers tijdens een werkdag lang achter elkaar aan hun bureau zitten. Het is belangrijk ergonomische kantoormeubelen in huis te hebben. Kan dit bij jouw kantoor beter? Nu we door corona veel thuiswerken is dit het uitgelezen moment om na te denken over het (her)inrichten van het kantoor. Zo gaan jij en je medewerkers met frisse moed van start wanneer we weer vaker naar kantoor mogen.

Ergonomisch design

Een niet te onderschatten onderdeel van elk kantoor zijn de bureaustoelen. Wanneer werknemers veel zitten is het belangrijk dat de stoelen prettig en comfortabel zijn. Dit verhoogt de productiviteit en gezondheid van de werknemers. Een goede zithouding zorgt ervoor dat het risico op lichamelijke klachten aanzienlijk kleiner wordt. Verstelbare bureaustoelen zijn aan te passen naar de gebruiker, waardoor ze bij de juiste afstelling altijd goed zitten.

Een merk dat de laatste tijd steeds populairder wordt is Vitra. Vitra bureaustoelen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bedrijven zoals Apple en Google werken al met meubelen van Vitra, wat veel zegt over de betrouwbaarheid van het merk.

Lange levensduur

Kantoormeubelen van Vitra hebben een lange levensduur. Dat zie je terug in hun ontwerp. Vitra doet niet mee met kortlevende trends, maar richt zich op tijdloze stijlen die lang mee kunnen. Ook hun materialen doorstaan de tand des tijds. Vitra gebruikt alleen hoogwaardige materialen, waardoor de bureaustoelen die ze produceren niet snel zullen slijten. Het bedrijf is bezig om het percentage gerecyclede en recyclebare materialen in hun keten te verhogen, wat niet alleen goed is voor de kwaliteit van hun producten, maar ook voor de toekomst. Geen reden dus om niet voor dit toonaangevende merk te kiezen.

De expert op het gebied van kantoormeubelen

Wanneer je nadenkt over de (her)inrichting van je kantoor doe je er goed aan om kantoormeubelen in huis te halen die zowel duurzaam als ergonomisch en stijlvol zijn. Dat soort kwaliteitsmeubelen vind je bij een expert. Ben je op zoek naar meer dan individuele kantoormeubelen, of kun je wel wat hulp gebruiken met het opknappen van jouw kantoor? Een expert in in kantoormeubilair weet als geen ander hoe je een kantoor ergonomisch inricht en je wordt geadviseerd over alles wat er bij de inrichting van een kantoor komt kijken, van de juiste bureaustoelen tot goede verlichting en arbonormen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here