Gemakkelijk een website bouwen

0
6
blog placeholder

Als dan blijkt dat een website bouwen op zich niet zo gemakkelijk is, en ook best nog wel duur kan zijn haken veel ondernemers onterecht af. Ze zijn als ondernemer namelijk te veel afhankelijk van een ander en dat zijn ze als ondernemer nu eenmaal niet gewend.

Dat hoeft sinds kort echter allemaal niet meer nodig te zijn. Zelf een website bouwen en onderhouden kan door middel van speciaal daarvoor ontwikkelde CMS systemen. Hoe die werken is een kwestie van zoeken op internet, maar omdat u als ondernemer daar niet altijd de tijd voor heeft / kan vrij maken zijn er ook cursussen beschikbaar van dag of zelfs een halve dag. Hierin wordt u alle kneepjes uitgelegd van hoe het CMS systeem werkt.

Bij de cursus van een dag legt men u zelfs uit hoe u beter gevonden kan worden in zoekmachines als Google. Want ook daar zijn kneepjes voor te vinden.

Bij beide cursussen kunt u de ontwikkelde website houden (en naderhand dus ook zelf onderhouden)

Dus waarom zou u uw kostbare tijd als ondernemer steken in dagenlang het net af te speuren naar de mogelijkheden van een website bouwen als u het binnen een werkdag op een presenteerblaadje krijgt afgeleverd. Een en ander zoals gezegd inclusief website. U kunt uw tijd toch immers beter besteden aan het ondernemen zelf?

Ook voor particulieren is deze cursus een leuk initiatief om meer over internet te weten te komen en zelf een eigen website te bouwen. Al is het maar om uw dagelijkse leven te delen met verre familieleden of om een hobby of sportclub onder de aandacht te brengen.

Dat u het voor de kosten niet hoeft te laten kunt u lezen op website bouwen .net . Er zijn op dit moment klassikale cursussen in Hilversum en Rijnsburg. Wilt u eerst beter met internet zelf om kunnen gaan dan kunt u daar ook terecht voor een cursus Windows 7 (voor zowel beginners als gevorderden)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here