Dropship leverancier

0
24
blog placeholder

Wij willen dat u zo effectief mogelijk te werk gaat. Wij hebben daarom veel tijd gestoken in het zoeken van kwalitatieve leveranciers. Hierin zijn we zeer diep gegaan. Dropship leveranciers zijn over het algemeen niet goed vindbaar, en dat komt omdat ze hier geen tijd aan besteden. Gelukkig hebben wij hier tijd in gestoken.

Bespaar het zoeken naar een dropship leverancier

We weten dat het zoeken naar een dropship leverancier zeer tijdrovend is. Dit was een van de aanleidingen voor ons om een website te maken waar we alle dropship leveranciers konden verzamelen. Dit is inmiddels gegroeid naar een database met meer dan 2000 leveranciers. Als we daarin geen goede leverancier voor u kunnen vinden, dan geven wij het ook op! U kunt de volledige lijst downloaden, voor een relatief klein bedrag. De lijst was eerst dertig euro, maar is nu blijvend afgeprijsd. Hier kunt u dus van profiteren. Wanneer u meerdere webshops heeft, is dat zeker een aanrader. U kunt namelijk een dropship leverancier gebruiken om uw assortiment aan te vullen. Zo heeft de bezoeker meer keuze, en u meer kans op verkoop, een win-win situatie in onze ogen.

Omzet vergroten dankzij een dropship leverancier

U hebt als het goed is producten in uw webshop. Wanneer u meer producten in uw webshop hebt, geeft u de bezoeker dus meer keuze. Hierdoor kunt u ook cross selling genereren. Dit is de verkoop van een product, naast de koop van een ander product. Bijvoorbeeld: u hebt een webshop waarmee u iPhones en en iPods verkoopt. Wellicht is er ook veel vraag naar telefoon hoesjes of hoesjes voor de iPod. Hier kunt u weer meer mee verdienen. Prima toch? Hierin kan een dropship leverancier uitkomsten bieden. Als toevoeging op uw assortiment kan dit zeer waardevol zijn. Genereer dus meer omzet met een kleine aankoop. Deze deal kunt u niet laten liggen! Hebt u vragen of opmerkingen, dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Ook kunt u zichzelf aanmelden als dropship leverancier. Hierdoor kunt u dus genieten van een opname in ons bestand, waardoor u ook meer omzet kunt genereren. Hiervoor moet u niet alleen uw gegevens achterlaten, ook de producten zijn van belang. Die delen we namelijk in, in categorieën. Zodat het voor de mensen die de dropship lijst downloaden het ook overzichtelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here