Camerabeelden van winkeldieven, benzinedieven en andere criminelen

0
9
blog placeholder

De meeste winkeliers denken dat alleen het ophangen van beveiligingscamera’s voldoende is voor het weren van winkeldieven. U wilt echter liever voorkomen dat winkeldieven producten uit uw winkel stelen in plaats van dat u achteraf veel werk kwijt bent aan het achterhalen van de winkeldief. Wij bieden een preventie pakket aan waarmee u winkeldiefstal kunt voorkomen zonder dat u hier zelf moeite voor hoeft te doen.

Het diefstalpreventie pakket is reeds succesvol getest bij enkele tankstations, bij de deelnemende tankstations nam de benzinediefstal met maar liefst 70% af! Bij deze tankstations werden stickers opgehangen met duidelijke teksten als ‘Tanken zonder te betalen? Dan zien we je zo op Camerabeelden.com !’. Een reactie van een van de deelnemende tankstations: “De stickers werken uitstekend. Het schrikt dieven af. Ze weten nu dat ze hier niet moeten zijn!” Karin Kok, Shell station Kok

Het door ons aangeboden diefstalpreventie pakket is niet alleen geschikt voor tankstations, het pakket is ook uitermate geschikt voor kleine en grote winkels. Blijkbaar schikt het publiceren van de diefstal op een online website winkeldieven dermate af dat ze zichzelf wel twee keer bedenken alvorens ze een product stelen uit uw winkel.

Het diefstalpreventie pakket bestaat uit de volgende producten:
– U ontvangt voldoende waarschuwingsstickers en wobblers afhankelijk van de grote van uw winkel of tankstation.
– U ontvangt het recht om camerabeelden van winkeldieven op onze speciaal ontwikkelde website te plaatsen.
– U ontvang van ons een persoonlijke code waarmee u uw camerabeelden kunt uploaden in de juiste categorie.

Het gebruik van ons diefstalpreventie pakket heeft niet alleen veel voordelen voor u als ondernemer, maar ook voor andere ondernemers. Door het gebruikt van ons diefstalpreventie pakket ontmoedigt u winkeldieven om producten te stelen uit uw winkel of uit de winkel van uw collega. Samen met andere ondernemers creëren we een machtig wapen tegen winkeldiefstal, daarnaast kunt u meehelpen aan het creëren van een landelijke online database van winkeldieven waardoor winkeldiefstal in de toekomst voorkomen kan worden.

De kosten voor het gebruik van het diefstalpreventie pakket bedragen €95,00 excl. BTW per jaar. Deze prijs staat gelijk aan één keer tanken zonder te betalen, diefstal van drie spijkerbroeken uit uw winkel of de diefstal van twee flesjes parfum uit uw parfumwinkel, voor de prijs hoeft u het dus niet te laten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here