Beroepskleding

0
16
blog placeholder

Engelbert Strauss is een Duits bedrijf dat bescheremende werkkleding ontwikkelt en produceert voor handarbeid, industrie en dienstverlening. Het hoofdfiliaal van het familiebedrijf dat in 1948 is opgericht ligt in Hessen, Duitsland.

 

Bij Engelbert Strauss is vertrouwen en loyaliteit belangrijk, het rechtstreekse en persoonlijke contact staat centraal. De belangrijke beslissingen worden door de familie genomen, daarbij proberen ze vernieuwend te denken en dynamisch te handelen.

 

Het bedrijf specialiseert zich in allerlei bedrijfsbenodigdheden zoals (veiligheids)schoenen, beroepskleding, gereedschap, werkplaats- en kantoorinrichting en kantoorartikelen. Arbeidsveiligheid bereiken is een belangrijk doel van Engelbert Strauss, hun producten zijn dan ook van hoge kwaliteit. Door producten van Engelbert Strauss te gebruiken kan er op hoge kwaliteit worden geproduceerd terwijl de veiligheid tijdens de werkzaamheden wordt behouden.

 

Engelbert Strauss maakt werkkleding in de vorm van o.a. jeans, jacks (waaronder veiligheids-softshell-jacks) en overalls. Ook levert het bedrijf thermokleding. Het assortiment werkschoenen bestaat vooral uit veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen. Deze laarzen zijn duurzaam en hebben veel grip. Ook leveren ze thermolaarzen voor in koude perioden.

 

Om arbeidsveiligheid te bereiken levert Engelbert Strauss ook handschoenen. Hun assortiment bestaat o.a. uit gebreide latexhandschoenen, winterhandschoenen, montage handschoenen en wegwerphandschoenen. De handschoenen zijn ontworpen om extra grip en comfort te leveren. Engelbert Strauss heeft ook een aanbod van o.a kniebeschermers, gehoorbeschermers en lashelmen.

 

Engelbert Strauss verzorgt zelf de levering van hun producten. Wanneer een product wordt besteld levert het bedrijf gratis of voor een kleine vergoeding door middel van hun eigen bezorgdienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here