Bedrijfs- en Werkkleding

0
9
blog placeholder

Als bedrijf zijnde is het niet alleen makkelijk om door een specialist uw bedrijfskleding te laten uitzoeken, het is tegenwoordig ook fiscaal gezien aantrekkelijker om uw kleding te laten bedrukken met bedrijfsnaam en logo. Indien voorzien van bedrijfslogo (volgens bepaalde specificaties) valt uw kleding immers af te schrijven als zijnde inventaris, waarmee het bedrag zich alweer een stukje heeft terugverdiend. Daarbij zijn uw werknemers uniform aangekleed, dragen ze allemaal het logo van uw bedrijf uit en dragen ze zo samen bij aan de uitstraling van uw bedrijf.

En dan hebben we het nog niet gehad over de bescherming en het comfort waarmee hoge kwaliteit bedrijfskleding zich kenmerkt. Werkbroeken met kniezakken, overalls met insteekzakken of meterzakken, werkschoenen met S3 norm of S5 voor optimale waterdichtheid, brandwerende overalls en sneebestendige werkbroeken, allen voorbeelden van hoe simpele aanpassingen in kleding u kunnen helpen in het dagelijks werk. Er zijn werkschoenen van de merken Blåkläder, Patrick & Safetyjogger, kleding van HaVeP en ook ons assortiment gebruikte en gewassen werkkleding heeft al menig tevreden bedrijf aangekleed. Ook hierin hebben wij brandvertragende / brandwerende overalls ter beschikking en tenslotte zijn ook tuinbroeken, wegwerphandschoenen, werkbroeken, werk- en stofjassen in diverse maten en kleuren verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

Voor Alvado Werkkleding het product waar het allemaal mee begon: de overalls. Handig in situaties waar onderkleding beschermd moet worden of waar zelfs de werknemer een beschermende laag kan gebruiken. Overalls hebben het grote voordeel dat ze in één klap vrijwel het hele lichaam beschermen, van afzakkende broeken en bouwvakkerdecolletés is geen sprake meer en de meeste overalls bieden met alle opbergzakken, kniezakken en hamerlussen ook meer functionaliteit dan rechttoe, rechtaan werkkleding.

In ons assortiment vindt u verschillende typen overalls, bijvoorbeeld honderd procent katoenen overalls of een combinatie van polyester en katoen. Of antistatische, brandwerende overalls, in alle denkbare maten, kleuren en prijsklassen. Ook voor carnaval of vrijgezellenfeesten, ontgroeningen en andere groepsactiviteiten met een lollig tintje helpen wij u verder met onze felgekleurde overalls. Bovendien begrijpen wij als geen ander dat niet ieder karweitje om kwalitatief hoogstaande, lees peperdure, overalls vraagt. Het werk kan van dergelijk smerige aard zijn dat men liever kiest voor onze gebruikte / gewassen overalls, die hier en daar wel een vlek of gerepareerde scheur kunnen bevatten, maar er vooral voor dienen om de onderkleding schoon te houden en aan het eind van de week in de containers belanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here