Aktekoffer of attache koffer als uw visitekaartje

0
13
blog placeholder

Met een mooie leren aktekoffer komt u altijd goed en professioneel voor de dag op die belangrijke vergadering of afspraak, het is dus een soort van visitekaartje. Een aktekoffer wordt ook wel een attaché koffer genoemd en wordt doorgaans vooral door advocaten, accountants, vertegenwoordigers en andere zakelijke gebruikers.

Buiten het feit dat een attachékoffer een bepaalde ‘stijl & look’ kan geven aan uw outfit, is een attachekoffer natuurlijk ook gewoon erg praktisch. De meeste aktekoffers hebben speciale organizers voor het opbergen van uw belangrijke documenten, mobiele telefoon, visitekaartjes en schrijfwaren. Sommige aktekoffers hebben een speciaal laptop compartiment voor het veilig opbergen en transporteren van uw laptop. Ook erg handig kan de eventuele led verlichting zijn binnenin een aktekoffer. Vrijwel alle attaché koffers zijn af te sluiten middels bijvoorbeeld een cijferslot, vlinderslot of combinatieslot, zodat uw waardevolle spullen en zakelijke documenten veilig zijn op te bergen.

Aktekoffer
In ons brede assortiment heeft u de keuze uit aktekoffers gemaakt van verschillende materialen, waaronder bijvoorbeeld kunststof, PU, imitatieleer, echt leer en aluminium. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen eigenschappen, zoals duurzaam, stofvrij, luchtdicht of waterafstotend. Daarnaast heeft iedere materiaalsoort natuurlijk ook haar eigen uitstraling en heeft iedere materiaalsoort zo ook haar eigen prijskaartje. Van een duurdere aktekoffer gemaakt van echt hoogwaardig kalfsleer zal u doorgaans aanzienlijk langer plezier hebben dan een aktekoffer gemaakt van bijvoorbeeld immitatieleer.

Attaché koffer
Attaché koffers zijn verkrijgbaar in verschillende modieuze en professionele designs en dessins, trendy of klassieke kleurstellingen. Een traditionele bruine of zwarte attaché koffer of toch een trendy rode attachékoffer van Pratesi gemaakt van hoogwaardig Italiaans kalfsleer. Het type beroep kan natuurlijk ook van invloed zijn voor uw keuze, sommige type attaché koffers passen nu eenmaal beter bij een bepaald beroep dan andere attachékoffers.

Marington.nl heeft een grote collectie professionele aktekoffers en attaché koffers, zeer hoge kwaliteit, veel handige vakken en eenvoudig online te bestellen. Verschillende modellen, merken, kleuren en afmetingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here