5 ideeën voor een geslaagd bedrijfsuitje

0
104
bordspellen

Een geslaagd bedrijfsuitje organiseren is een lastige opgave. Hoe bedenk je iets dat al je collega’s leuk zullen vinden? Hoe zorg je dat het binnen je budget past? Hoe kom je op locatie? In deze blog geven we je een aantal tips om aan te denken bij het plannen van een bedrijfsuitje en noemen we 5 activiteiten die het vrijwel altijd goed doen.

Bordspelletjes

Een bordspel spelen met je collega’s klinkt misschien wat oubollig. Kies dan ook niet voor een spelletje Ganzenbord, maar bijvoorbeeld Risk of 30 Seconds. Spellen waarbij je collega’s in teams moeten spelen werken ook altijd erg goed. Dit is een bedrijfsuitje waarbij weinig kosten om de hoek komen kijken. Je kunt dus investeren in lekker eten en drinken.

Kookles

Ook nog iets leren tijdens het bedrijfsuitje? Dan is een gezamenlijke kookles ideaal. Het is even inventariseren wie wat lekker vindt, maar als dat probleem is opgelost kan het een mooie activiteit worden. Leuk is om in een aantal groepen verschillende gerechten te maken en deze nadat alles klaar is als groep op te eten.

Escape room

De escape room is nog niet eens zo heel oud, maar toch al een immens populaire activiteit als bedrijfsuitje. Los samen de verschillende puzzels op om voor de deadline de sleutel te vinden en de escape room te verlaten. Als we het over teambuilding hebben dan is de escape room wel een van de meest geschikte activiteiten voor een bedrijfsuitje.

Quad rijden

Zijn je collega’s avontuurlijk ingesteld? Dan is quad rijden een uniek en leuke activiteit voor een bedrijfsuitje. En trouwens… als iemand niet zo avontuurlijk is zal de lol groot zijn. Vaak bieden locaties verschillende activiteiten aan naast quad rijden. Zo kun je hier vaak ook een slipcursus volgen. Of je wilt in de duinen gaan quad rijden. Dan moet je er wel zeker van zijn dat iedereen het leuk gaat vinden.

Teamdag

Een andere optie is het huren van een bus voor een bedrijfsuitje. Ga op pad naar een mooie locatie. Hier kun je genieten van een lekkere lunch of diner en genieten van heerlijke drankjes. Op zo’n dag wordt er wel wat meer creativiteit van jou gevraagd. Bedenk een aantal ludieke activiteiten of spelletjes die jullie als groep kunnen ondernemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here