Zo koop jij je meubels stukken goedkoper

0
5
blog placeholder

Met zo’n groot aanbod aan meubels en interieur artikelen zal je haast denken dat de prijzen erg laag liggen door de enorme concurrentie. Dit is helaas voor de consumenten niet altijd het geval. Bij de ikea kunnen bijvoorbeeld de twee persoonsbedden stukken goedkoper zijn terwijl bij de leenbakker de een persoonsbedden weer iets voordeliger heeft geprijsd.

Waar ben je het voordeligst uit

Het is lastig te zeggen bij welke winkel je precies het goedkoopst uit bent. Er zij namelijk zoveel winkels gespecialiseerd in de verkoop van meubelen. Zo heb je de ikea, leenbakker, pijnappel en nog een heleboel meubel outlets. Bij de ikea, leenbakker en pijnappel is het verstandig om aanbiedingen in de gaten te houden. Als er namelijk een mooie aanbieding is kan de korting wel oplopen tot een paar honderd euro’s. Bij  de meubel outlets kun je altijd terecht voor scherp geprijsd meubilair. Een nadeel is echter dat er niet zo’n groot en divers aanbod is als bijvoorbeeld de ikea. Daarom is het verstandig om niet meteen al je meubilair in te slaan maar rustig te wachten op een mooie aanbieding.

Meubels online kopen

Ook is er een mogelijkheid om meubels online te kopen. Zo is er sinds een half jaar een enorme webwinkel bij gekomen die gespecialiseerd is in meubels. Dit is de webwinkel home24, het dochter bedrijf van Zalando.nl.  Bij home24 kunnen allerlei soorten meubels gekocht worden en voor een mooie prijs ook.  Ook is er op home24 een outlet pagina waar artikelen voor stuk minder verkocht worden. Naast de outlet pagina is er ook bijna altijd een home24 kortingscode, hiermee bespaar je ook al gauw honderd euro op je aankopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here