Zalando kortingscodes

0
30
blog placeholder

Zalando

Zalando is vrij nieuw in Nederland maar heeft in korte tijd een enorme naamsbekendheid verworven. Met de pakkende commercials die tegen het irritante aanzitten, wisten ze zich binnen enkele weken wereld beroemd te maken, in Nederland. Je kon geen feestje aandoen zonder iets over Zalando te horen.

Zalando als allround warenhuis?

Maar waarom heeft iedereen het erover? De commercials blijven hangen, al dan niet positief. Alhoewel, is niet elke naamsvermelding positief? Als je de omzetcijfers bekijkt wel. Zalando verscheept elk kwartaal meer schoenen. En sinds kort verkopen ze naast schoenen, ook kleding, sportartikelen en zelfs parfum. Nog even en Zalando is en echt allround warenhuis.

Kortingscodes Zalando

Nu komt het mooiste, de kortingscodes. Zalando geeft regelmatig kortingscodes uit voor specifieke productgroepen. De producten zijn altijd relevant voor het moment. Zo kreeg je tijdens het EK 2012 10% korting op oranje artikelen en later op Deens merken. En in de zomer kwam Zalando met een kortingscode voor zomeritems.

Exclusieve kortingscode Zalando

Met de beschreven kortingsacties ben je beperkt tot wanneer Zalando de kortingscode laat lopen. Maar ook daar hebben de doorgewinterde online shoppers wat op gevonden. Er zijn namelijk kortingsbonnen beschikbaar waarmee je altijd korting krijgt, zogenaamde exclusieve kortingscodes. Vaak is er wel een laag minimum besteldrag en is de code niet geldig op items die al in de sale zijn. Zelf proberen? Klik dan op kortingscode Zalando voor 10% extra korting op al je aankopen.

Sans online, Wehkamp, VakantieVeilingen

Zalando is zeker niet de enige online shop die korting geeft door kortingscodes te verspreiden. Op BespaarDeals.nl vind je een totaaloverzicht van alle lopende kortingscodes en de beste aanbiedingen. Bij Sans online krijg je bijvoorbeeld 15% korting met een unieke actiecode. Nergens anders vind je zo’n hoge korting. En het mooie van deze actiecode is dat de code ook geldt op alle items die al in de sale zijn, korting op korting dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here