Woolrich zomerjassen 2014

0
30
blog placeholder

Woolrich zomerjassen 2014

De nieuwe Woolrich zomercollectie is ontworpen voor de hippe en modeuze trendzetter die zelf graag in het midden van de schijnwerpers staat. Deze nieuwe collectie jackets voldoen aan de nieuwste modetrends omtrent kleur en design. De nieuwe zomercollectie staat in het teken van frisheid, kleuren en een modern gevoel. Maar is het niet alleen maar vernieuwend. Woolrich houdt vast aan wat hun kenmerkt en dat is kwaliteit en functionaliteit voor een gedegen prijs.

Woolrich zomerjas dames – de trenchcoat of de donsjas

De damesjassen voor het jaar 2014 zijn de trenchcoats en donsjassen. De trenchcoats voor dames zijn zeer elegant en geven u een echte Diva look. Woolrich trenchcoats zijn voornamelijk voorzien van matte pastelkleuren en zijn te vinden in korte en lange modellen, met en zonder capuchon. De korte modellen zijn ideaal voor de zomermaanden terwijl de langere model zeer geschikt is voor zowel de lente-, zomer- als herfstmaanden.

De donsjassen van Woolrich zijn het mode item van 2014. Deze zomerjassen zijn mooi getailleerd en sluiten precies aan naar de vorm van het vrouwlijk lichaam. Kenmerken zijn de felle kleuren die zijn toegepast om u het echte zomergevoel te geven. Woolrich donsjassen zijn te vinden met een ritssluiting en met knopensluiting waarbij deze laatste is voorzien van een diepe v-hals.

Woolrich zomerjassen voor heren

Ook de collectie herenjassen zijn dit jaar erg vernieuwend. Met invloeden uit de scheepsvaart en gebruik van klankkleuren en patronen overtreft Woolrich zich dit jaar opnieuw. Uiteraard met oog voor details. Want kwaliteit en afwerking staat hoog in het vaandel. De zomercollectie voor heren bestaat onder andere uit blazers, pine jackets, donsjassen, bodywarmers en stream coats. Terwijl de ene jas bedoelt is als een meer seizoenenjas is de andere een echte zomerjas.

Alle Woolrich zomerjassen op 1 pagina

Online zijn er veel verschillende aanbieders te vinden die Woolrich zomerjassen aanbieden. Let daarbij goed op dat er ook een aantal tussen zitten die namaak jassen verkopen. Vertrouwd u de site niet helemaal zoek dan eerst naar referenties op het internet. Mocht dit ook niet baten neem dan het zekere voor het onzekere en bestel het ergens anders.

Een echte aanrader is de volgende website: Woolrich-jassen.nl
Deze website biedt overzicht van alle Woolrich jassen en zomercollectie van de volgende geautoriseerde Woolrich webshops:
– Bloomfashion
– Jeansonline
– Nelly
– Stylebop
– Winkelstraat
– Voorwinden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here