Woolrich Jassen

0
25
blog placeholder

Woolrich Jassen

De winterjassen van Woolrich jassen zijn erg populair. Vooral de parka’s worden veelvuldig gedragen door jong en oud. Woolrich is een zeer exclusieve merk met meer dan 175 jaar ervaring in het leveren van wind en waterdichte kleding aan het leger. Nu zij samenwerken met topontwerpers van de hele wereld is uitstekende kwaliteit, ervaring en design optimaal gecombineerd. Omdat Woolrich gelooft in haar product krijgt u op alle Woolrich aankopen 1 jaar garantie op fabricage fouten.

Woolrich Winterjassen

De winterjassen van Woolrich worden gekenmerkt door haar ruige taste en ultieme warmte ervaring en erg gewild onder de jeugd en jong volwassenen. Deze jassen beschermen u tegen de meest extreme weersomstandigheden waardoor u ook tijdens de wintermaanden perfect bent beschermt. Hierdoor blijft de kou u onopgemerkt en kunt u door de sneeuw toch aangenaam shoppen of met de fiets naar uw werk.

Woolrich Zomerjassen

De nieuwe collectie van 2013 is volop in de belangstelling. Zo zijn de eerste collectie zomerjassen van Woolrich al uitgebracht, zowel voor dames als heren. De prijzen van de zomerjassen zijn ten opzichte van de winterjassen een stuk lager. Maar ook de zomerjassen van Woolrich zijn niet zomaar jassen. Deze jassen zijn gemaakt met pure zorgvuldigheid en perfectie. Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt met een ontwerp die volledig aansluiten bij de laatste mode trends.

Woolrich Jassen Kopen – tips om de Echte van de Neppe te onderscheiden

Wanneer u een Woolrich jas wilt kopen dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Er zijn namelijk een aantal websites die neppe Woolrich jassen verkopen. Belangrijk om te weten is dat de prijzen van Woolrich jassen vanaf circa 500 euro beginnen. Ligt de prijs er ver onder dan dient u zichzelf af te vragen of u hier met namaak te maken hebt. Want als het spreekwoord luidt: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo! Let daarom goed op wanneer u een Woolrich jas koopt bij outlet- en online veiling websites en Marktplaats.

Maar waar kan ik dan wel een echte Woolrich jas kopen. Gelukkig hebben wij dit voor u uitgezocht. Hieronder vindt u een overzicht van Nederlandse websites waar u Orginele Woolrich Jassen kunt kopen:

  • http://www.woolrich-jassen.nl
  • www.vimodos.nl (geen bezorgkosten en ruilen/retourneren binnen 30 dagen)
  • www.nelly.com (geen bezorgkosten en ruilen/retourneren binnen 14 dagen)
  • www.winkelstraat.nl (geen bezorgkosten en ruilen/retourneren binnen 14 dagen)
  • www.bloomfashion.nl (geen bezorgkosten en ruilen/retourneren binnen 14 dagen)

Wanneer u koopt bij een van bovenstaande webshop bent u gegarandeerd dat u een echte Woolrich jas koopt. Woolrich jassen zijn erg mooi en populair en uiteraard erg kostbaar. Het is dan ook niet meer dan normaal dat u niet flink veel geld wilt uitgeven voor een namaak. Wij hopen jullie allen hiermee een eind op weg te helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here