Welke kleuren staan mij het beste?

0
10
blog placeholder

Al passend in de winkel zult u zelf vast wel eens gezien hebben dat bijvoorbeeld zwart minder mooi bij uw gezicht kleurt, dan bijvoorbeeld antraciet grijs. U vraagt zich dan af welke kleuren nu het beste bij u passen? In dit filmpje geef ik een beknopt advies bij het bepalen van uw eigen kleuren. Let wel, dit zijn slechts richtlijnen en geen persoonlijk advies.

Heeft u blond tot goudblond of juist een beetje rossig haar? En heeft u een perzikkleurige huid met eventueel sproetjes en groengrijze, groene, blauwe of lichtbruine ogen? Kies dan voor lichte mooie, huidachtige tinten. U kunt echter ook turquoise, warme paarsen, koraalrood en zalmachtige tinten goed hebben. U bent een lente type.

Heeft u blond haar en blauwe ogen? Of lichtbruin haar, grijze ogen en een lichte huid? Dan passen diverse blauwtinten goed bij u. De lichte en gedempte kleuren zoals de pastels doen het ook goed bij u. Wees in uw geval voorzichtig met felle contrasteringen. U bent een zomer type.

Heeft u warm roodbruin of hazelnootbruin haar en een goudgele huidtint? Of donker goudblond haar en groene of bruine ogen? Dan zijn verschillende bruintinten, kerriegeel en mosgroen uitermate geschikte kleuren voor u. U bent een herfst type.

Heeft u donkerbruin tot zwart haar met donkerkleurige ogen en een bleke huid met een rozige of olijfachtige tint erin? Dan zijn de koele en heldere wintertinten zoals bijvoorbeeld kobaltblauw en fuchsiaroze heel geschikt voor u. Maar ook zwart kunt u dan goed dragen. U bent een winter type.

Penachio is een modehuis met exclusieve en moderne dameskleding. De winkel beschikt over een breed vernieuwend kledingaanbod met wekelijks nieuwe items. Hierdoor beschikken zij over een groot assortiment met diverse merken en een inspirerende, eigentijdse collectie. Penachio is in 1989 ontstaan in Geertruidenberg. Toen nog onder een andere naam. Na 5 jaar, in 1994, werd een tweede filliaal in Oosterhout geopend. In 2000 is besloten om over te stappen op de naam Penachio (=pluim/veer in het Italiaans). Uiteindelijk is in 2007 het derde filliaal in Kaatsheuvel geopend. Dit is tot op heden het grootste Penachio-filliaal.

Vond u dit artikel interessant? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Penachio. U blijft dan op de hoogte van het laatste nieuws en interessante aanbiedingen. Als bedankje ontvangt u gratis ( korte ) video’s met interessante en leerzame informatie.

Meld u snel aan via www.penachio.nl/gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here