Wehkamp waardebon activeren

0
84
blog placeholder

Een wehkamp waardebon is een populaire code die veel dames graag willen verzilveren als ze online gaan shoppen. Wehkamp is een online warenhuis waar je voor de meest uiteen lopende zaken terecht kunt. Kleding, schoenen, huishoudelijke artikelen, wonen & slapen, tuin & klussen, beeld & geluid, computers & electronica en zo kan ik het rijtje nog behoorlijk wat langer maken. Een wehkamp waardebon is voor iedere bezoeker een aangename verassing op het moment van betaling.

Hoe vindt je een Wehkamp Waardebon

Een waardebon van Wehkamp maar ook van talloze andere webwinkels worden veelal online aangeboden. Er is een groot aanbod in kortingscode sites die allemaal kortingscodes, coupons, aanbiedingen en sale op hun website weergeven. Het zoeken en vinden van een Wehkamp waardebon is meestal niet zo moeilijk. Op Stylediscount staan bijvoorbeeld altijd geldige kortingscodes en waardebonnen van Wehkamp. Deze site is een online platform en richt zich op kortingscodes en aanbiedingen in de fashionwereld. Het is ook aan te raden om je te abonneren op de nieuwsbrief van Wehkamp. In deze nieuwsbrief wordt met enige regelmaat ook wel eens een waardebon gecommuniceerd.

Hoe activeer je een Wehkamp waardebon?

Als je een geldige wehkamp waardebon hebt wil je deze vast en zeker meteen gebruiken. Verderop in deze tekst wordt uitgelegd hoe een Wehkamp waardebon geactiveerd moet worden.
Plaats de artikelen die je graag wilt hebben in je ‘winkelmand’. Dit doe je door te klikken op de oranje button waarop staat : “klik en bestel”.
Als je dan klaar bent met shoppen kun je rechtsboven in het beeldscherm klikken op ‘bestellen” je komt dan in het besteloverzicht terecht. Controleer in dit overzicht je bestelling en klik vervolgens op de oranje button “bestelling afronden”. Daarna kun je inloggen met je accountgegevens of een nieuw account aanmaken als je een nieuwe klant bent. Zodra dit is gelukt ben je aangekomen bij de derde stap: de betaalmethoden. Hier kun je aangeven dat je een Wehkamp waardebon wilt verzilveren. Vul daarna de 16-cijferige waardeboncode in en het bedrag wordt direct verrekend. Kies tenslotte nog de gewenste bezorgmethode en de bestelling is afgerond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here