Wat zijn de leukste cocktailjurkjes online?

0
6
blog placeholder

Heb jij de eerste uitnodigingen voor een leuk paasfeest al ontvangen? Of dient zich binnenkort een mooie gelegenheid om eens lekker een jurkje aan te doen? In 2013 zijn jurkjes weer helemaal in en in combinatie met de pastelkleuren of regenboogkleuren kunnen wij dames ons weer helemaal uitleven.

Waar moet je nou goed op letten bij het kopen van cocktailjurkjes online? Voor de hand liggend, maar wel belangrijk is of het jurkje wel past bij de gelegenheid. Ga je naar een leuk feest? Koop dan ook echt een jurkje welke eruit springt en wees vooral niet bang om dit voorjaar leuke kleuren te gebruiken zoals geel, oranje, paars of blauw.  De regenboogkleuren en pastelkleuren zijn namelijk helemaal 2013!

Doe met het feest een paar leuke pumps eronder en ga je gewoon een dagje lekker met je vriendinnen shoppen, hang je cocktailjurkje dan niet in de kast, maar doe er een paar leuke sneakers of laarzen onder. Zo kan je alsnog je cocktailjurkje dragen en heb je wel een sexy, maar vlotte uitstraling.

Door een paar accessoires aan te passen is de uitstraling heel anders en zijn je cocktailjurkjes gewoon te dragen op een doordeweekse dag. Is het iets kouder doe er dan bijvoorbeeld een leuke blazertje of vestje over. Zo heb je het toch wat warmer, maar behoudt je wel het sexy van het cocktailjurkje. Heb je zakelijk afspraak doe dan bijvoorbeeld een nette clutche en een mooie ketting met bijpassende oorbellen.

bij ons dames begint de lente eigenlijk pas echt als wij het weer warm genoeg is om jurkjes te dragen/shoppen? Wees dit jaar niet bang om een lekker tekeer te gaan met kleuren, want jij tovert toch ook graag netzoals de regenboog een lach op de mensen hun gezicht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here