Waarom in de IKEA winkelen?

0
5
blog placeholder

IKEA is een bedrijf dat is Zweden is opgericht in het jaar 1943 door een man genaamd Ingvar Kamprad. Zoals de meeste winkeloprichters begon hij in zijn plaatselijk dorpje waar hij de eerste IKEA opende. Zijn doel was om kwalitatieve producten te leveren tegen een zeer scherpe prijs. Op dit moment doet hij dit ook aardig, met meer dan 260 winkels in meer dan 35 verschillende landen.

De winkel, wat eigenlijk eerst beschouwd werd als een meubelwinkel, is nu uitgegroeid in veel meer dan dat. Het is een zeer speciale winkel ervaring als je naar een IKEA gaat. Maar uiteindelijk is het toch nog altijd bekend omwille van de meubelen die door de koper nog zelf in elkaar gestoken moeten worden.

Mijn eerste ervaring met deze winkel was in IKEA Gent waar ik enkele jaren geleden op bezoek ging. Ik vond de winkel zeer indrukwekkend omwille van zijn omvang en kleurrijke omgeving. Op het eerste zicht leek het alsof dat de prijzen vrij hoog waren, maar als je dan de producten bekijkt dan is het een zeer mooie prijs voor de geleverde kwaliteit. Als ik binnenkort mijn huis ga inrichten zal ik zeker verschillende producten in de IKEA bestellen.

IKEA winkels hebben ook vaak een restaurant met zeer scherp geprijsde menu’s. Hier kan je bijna op elk moment van de dag eten krijgen, maar dat hangt natuurlijk af van de openingsuren. Sommige restaurants zijn niet afhankelijk van de winkelketen, maar meestal is dit wel het geval.

Als je dus op zoek bent naar een unieke shopping-ervaring dan moet je absoluut de IKEA bezoeken omwille van de vele mogelijkheden in deze winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here