Waar kun je leuke en originele kraamcadeaus kopen?

0
33
blog placeholder

Kleding, speelgoed en meubels worden veel gegeven tijdens een een kraamvisite. Maar meestal is het zo dat de baby omkomt in de kleding, speeltjes en andere cadeautjes. En veel mensen vinden het leuk om een origineel en/of bruikbaar kraamcadeau te geven. Hoewel een kraamcadeau natuurlijk erg persoonlijk is (vooral voor de ouders) hangt het er per situatie vanaf wat het meest van toepassing is, maar je leest hier wel een aantal neutrale tips.

.1. Geef iets waar het kind later iets aan heeft
Je kunt bijvoorbeeld een bedrag storten op de spaarrekening van het kind. Hier kunnen de ouders, en familie in de daaropvolgende jaren een mooi bedrag storten waarvan het kind later op (volwassen) leeftijd iets moois mee kan kopen.

2. Geef iets origineels
Artikelen met een persoonlijke opdruk zoals de naam of de geboortedatum zijn erg persoonlijk en leuk. Als de babynaam niet veel voorkomt is het wellicht de moeite waard om het speciaal te laten bedrukken bij een hierin gespecialiseerd bedrijf of drukkerij.

3. Luiers
Misschien zijn luiers niet het meest ‘schattige’ cadeau waar je mee kunt aankomen maar ontzettend handig is dit natuurlijk wel. Vooral in de eerste jaren vliegen deze erdoorheen wat ook financieel het nodige kost. Momenteel is het erg populair om een luiertaart te laten maken met de kleuren rose of blauw en deze dan leuk versierd en ingepakt cadeau te geven.

4. Eigen gemaakte dingen
Als je een beetje creatief bent is dit een hele goede oplossing. Bedenk een toepasselijk cadeau en ga zelf aan de slag met de uitvoering ervan. Ook leuk: als je kinderen hebt, laat hun dan iets tekenen of schilderen op het item.

5. Tips en inspiratie
Het is nooit verkeerd om online een beetje inspiratie op te doen via diverse sites. Via Etsy en Pinterest  vindt je de leukste afbeeldingen waarmee je vaak  voldoende inspiratie kunt opdoen om zelf tot een goed idee te komen. Ben je zelf niet zo creatief en koop je liever een kant en klaar cadeau? Ook dan kun je op internet voldoende leuke dingen vinden via couponmama.nl en op online zoekmachines.

6. Graveer een lego of duplo steen met naam en datum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here