ViaWebshop, een super webshop platform

0
12
blog placeholder

ViaWebshop is een platform dat op dit moment nog in ontwikkeling is. Eigenlijk is ViaWebshop altijd in ontwikkeling, omdat we perfectie nastreven. Door middel van dit bericht informeren we u naar de mogelijkheden van dit platform en de mogelijkheden voor u als webshopbeheerder.

Wat kan ik met ViaWebshop

Zoals we in de inleiding al aangaven is ViaWebshop een platform. Een platform waar iedereen een webshop kan openen. Wat ons onderscheid is de eenvoud en de diversiteit aan mogelijkheden. Iedereen kan bij ons op simpele wijze een succesvolle webshop openen. U krijgt na de inschrijving een domeinnaam bij ons, de hosting is dus gratis! Wanneer u een eigen domeinnaam wilt gebruiken, is dat natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor dient u de DNS gegevens te wijzigen om vervolgens de ViaWebshop te koppelen aan uw eigen domein. Er zijn echt tal van mogelijkheden met ons platform. We lichten er nog 1 uit: het drag en drop systeem. Dankzij het drag en drop systeem bepaald u zelf waar u wat plaatst. U kunt de gehele layout zelf samenstellen en daarbij u webshop volledig naar uw wens inrichten.

Onbeperkte producten dankzij ViaWebshop

U kunt op eenvoudige wijze een product toevoegen. Dit kan via de export en importeerder die wij geïnstalleerd hebben op onze server. U kunt in vrijwel elke vorm uw producten exporteren en importeren. Dit is een groot voordeel omdat u zo gemakkelijk aanpassingen kunt doen, zonder al te veel klik werk. U kunt namelijk in (bijvoorbeeld) Excel een groot aantal aanpassingen doen. U kunt zo gemakkelijk producten dupliceren en aanpassen. Een groot voordeel van ViaWebshop. Ook is het bij ons mogelijk producten te importeren die wij voor u hebben. U bepaald hier zelf de marge en betaald alleen de inkoop prijs. We zijn dus niet alleen een webshop platform, ook zijn we een partner voor u in de vorm van een dropshipper!

Benieuwd naar uw ViaWebshop?

Hebben we u nog niet kunnen overtuigen? Dan raden we u aan een keertje onze website te bezoeken. Daar staan namelijk alle extra’s tot in detail uitgelegd, mocht u dan toch een vraag hebben, kunt u via het contactformulier in contact komen met ons.. U kunt zich ook via onze website inschrijven, dan kunt u binnen 5 minuten beginnen aan uw eigen ViaWebshop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here