Verschillende Soorten Trouwringen

0
12
blog placeholder

De klassieke trouwringen

De meest bekende trouwringen zijn waarschijnlijk de klassieke ringen van geel goud. De man en vrouw hebben hierbij dezelfde geelgouden ring. Hoewel deze ring misschien niet heel in het oog springend is, is deze goed te combineren met andere ringen omdat het qua design en kleur redelijk neutraal is. Omdat veel stellen tegenwoordig voor een meer extravagant ontwerp gaan is de geelgouden ring de laatste tijd minder populair geworden.

Bicolor trouwringen

Voor de bicolor trouwring zijn er verschillende mogelijkheden. Bicolor wil zeggen dat er in de ring twee kleuren gebruikt worden. De meest bekende combinatie is van geel en van witgoud. Modernere mogelijkheden zijn platina met witgoud en zelfs rosé met witgoud. In principe kan er met elke twee kleuren een bicolor ring gemaakt worden. Deze ringen zijn ook vaak voorzien van een inscriptie ter versiering of zelf een klein diamantje.

Witgouden trouwringen

Een ring van volledig witgoud is ook erg populair. Hierbij wordt er vaak een diamantje, of een kleine rij van briljantjes toegevoegd aan de ring. Daarnaast is het goed mogelijk om bij deze trouwringen af te wijken van het een perfect ronde vorm, en er wat meer speelsheid aan te geven. Ook zijn strepen in de ring hierbij niet ongebruikelijk.

Diamanten trouwringen

Hoewel het voor velen meer een verlovingsring dan een trouwring is zijn ringen met een opgezette diamant steeds gebruikelijker. Hierbij wordt de diamant en een houdertje op de ring gezet waardoor deze echt in het oog springt! De grootte van de diamant en de kwaliteit daarvan zijn vervolgens natuurlijk weer los van de ring zelf te bepalen, waarbij groter, zwaarder, en vooral helderder van kleur natuurlijk geprefereerd worden.

Welke ring u ook kiest, kijk online en in de winkel goed naar de verschillende mogelijkheden. Bij de betere juweliers is het daarnaast ook mogelijk om uw trouwring volledig te personaliseren vraag zeker naar de mogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here