Tips voor het kopen van badkleding

0
12

Wanneer de zomer er weer aan komt, is het ook tijd voor het kopen van badkleding. Of jij je nu comfortabel voelt in een bikini of in een badpak, dat maakt eigenlijk niet uit. De zoektocht naar de juiste badkleding kan een hele grote en ingewikkelde zoektocht zijn. Die ene bikini die je online hebt gezien, valt misschien wel tegen in het echt. Ga je online winkelen? Lees dan in dit artikel waar je op moet letten. Wanneer je een grotere borstpartij hebt is het ook nog van belang – wanneer je dit zelf wil natuurlijk – om te zorgen voor genoeg steun. Ook is het fijn als je de  nadruk net  op de juiste plekken kan leggen zonder dat je je onzeker hoeft te voelen. Nu hoef je dat natuurlijk sowieso niet, maar over het algemeen is het fijn om de nadruk op jouw pluspunten te leggen zodat jij zelfverzekerd over het strand kan lopen of in het zwembad kan gaan liggen.

Neem je tijd voor het passen

Het is niet zo makkelijk als het kopen van een shirtje bijvoorbeeld, je hebt er echt de tijd voor nodig. Net als de eeuwige zoektocht naar een fantastische spijkerbroek, zal je meestal ook niet snel een geweldige bikini of flaterend badpak vinden. Het is dan ook belangrijk om goed de tijd te nemen. Ga in overleg met het personeel bij een kundige lingeriezaak zodat je ook het advies van hen kan inwinnen. Zo weten zij precies wat er in de collectie is en hebben zij natuurlijk ook ervaring om te zorgen dat jij stralend de winkel weer uit kan lopen.

Houd deze dingen in gedachten

Wanneer je er dan een hebt gevonden, dan is het slim om een paar dingen te checken. Zo is het belangrijk dat alles er netjes in zit, als je dat belangrijk vindt. Wel is het dan slim om ook even een testje te doen door veel te gaan bewegen. Blijven de dames netjes zitten of floept er toch iets daar waar het eigenlijk niet mag komen? Ook kan je dan kijken of het broekje niet toevallig toch afzakt of dat strapless misschien niet heel handig voor je is. Daarnaast is een goede optie om te kijken of het nu al knelt of niet. Je hebt het nu misschien maximaal vijf minuten aan, maar wanneer je er een dag in rond gaat lopen wil je niet dat het gaat knellen. Dat voelt namelijk ook absoluut niet fijn

Voel je thuis

Het belangrijkste is natuurlijk dat je je thuis voelt in de badkleding. Ga niet iets dragen dat té ver uit je comfortzone is, wanneer je het al spannend vindt om sowieso alleen al in badkleding rond te wandelen. Het is de bedoeling dat je plezier maakt en dan is het slim om er voor te zorgen dat je goed in je vel zit wanneer je zoiets draagt. Ga dan ook voor kleuren die jou aanspreken, printjes die jij leuk vindt en modellen waarin jij jezelf ook een model voelt. Want iedereen mag er zijn, jij ook!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here