Takko Fashion

0
134
blog placeholder

Een van de bekendste modeketens in Duitsland is Takko Fashion. Deze modeketen is al meer dan 30 jaar zeer bekend in de land. De laatste 10 jaar proberen zij uit te breiden naar andere landen en dit verloopt ook succesvol. In 2012 was het jaaromzet zelfs 1250 miljoen euro en hiervan kwam een derde van het totaal uit het buitenland. Dit terwijl Takko Fashion nog maar 10 jaar actief is in het buitenland. In 2004 zijn zij ook vestigingen begonnen in Nederland. In de loop der jaren is de kledingzaak ook in Nederland groter geworden.

Wat klanten van de winkels vinden is dat zij zeggen dat de kleding zeer goedkoop is en zij altijd iets kunnen vinden wat bij hen past. De kleding is er te vinden voor mannen als vrouwen en je kan het zo gek nog niet bedenken wat er allemaal in de winkels ligt. Ben jij op zoek naar nieuwe schoolkleding, uitgaanskleding of zelfs sportkleding? Bij de Takko Fashion winkels is het er in alle soorten en maten te vinden voor iedereen. Alle trendy en hippe outfits die het meest actueel zijn en dit voor slecht een spotprijs in vergelijking met andere winkels. Je kunt dus zeggen dat ze prijs-kwaliteit van Takko Fashion zeer goed is.

Takko filialen en winkels

In de winkels is dus voor iedereen wat te vinden, maar door het grote aanbod is het soms even zoeken. Hiervoor kun je ook aan het personeel vragen of zij je even een handje willen helpen. In alle vestigingen zal je zeer vriendelijk personeel tegenkomen die altijd klaar staan om je te helpen. Gelukig vindt je overal in Duitsland wel winkels van Takko doordat het zo populair is, zo hoef je in ieder geval nooit ver af te reizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here