T-shirt zelf online ontwerpen

0
15
blog placeholder

T-shirt ontwerpen voor vrijgezelle party
De voorpret begint al vroeg want samen met je vrienden ga je een vrijgezellenfeest organiseren voor jullie beste vriend. In wat voor outfit zullen jullie hem gaan hijsen? Eigenlijk is een T-shirt online ontwerpen ook een erg leuk idee. Zelf willen jullie allemaal hetzelfde rode shirt met opdruk en voor hem kiezen jullie natuurlijk een felroze en deze ontwerp je online. Jullie hebben nog een erg ‘charmante foto’ en die willen jullie op alle shirts laten drukken. Je selecteert de foto vanaf je computer, kiest het kleur shirt en het ontwerpen kan beginnen. Er kunnen naar hartelust tekst en kleine plaatjes toegevoegd worden. Vervolgens reken je af en het wachten op de shirts kan beginnen.

T-shirt ontwerpen voor verjaardag
Wil je een origineel kado geven? Ontwerp dan zelf een shirt voor je vriend, vriendin, kennis of familielid, gegarandeerd dat dit kado in de smaak gaat vallen. Zet een leuke quote of foto op het shirt en doe er een mooie verpakking omheen, de voorpret is begonnen.

T-shirt ontwerpen voor je voetbalteam

Heb je je met een paar vrienden ingeschreven voor een leuk sporttoernooi maar hebben jullie geen tenue? Laat dan een elftal shirts drukken. De shirts kunnen zelf eenvoudig ontworpen worden en er kan ook nog een naam of afbeelding worden toegevoegd. Hou bij het bestellen van shirts wel rekening met de levertijd, die meestal een paar dagen bedraagt.

Een shirt ontwikkelen is voor vrijwel elke gelegenheid geschikt en erg origineel om te geven. Ga even een kwartier achter je computer zitten et voila, je hebt een erg leuk shirt ontworpen en eventueel een uniek, persoonlijk en leuk cadeau om te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here