Studs kopen

0
114
blog placeholder

Studs zijn in, ze zorgen ervoor dat die oude vest of broek die al jaren in de kast hangen terug aantrekkelijk en draagbaar gemaakt kunnen worden. Ook schoenen, handtassen enzovoort kan je terug “cool” maken. Aanvankelijk werden studs alleen in de Punk en rock scene gezien maar vandaag de dag is dat helemaal anders.

Overal kom je ze tegen, bijna elk kledingmerk maakt er graag gebruik van en heeft verschillende kledingstukken met studs op verwerkt. De celebrities zijn ook gevallen voor deze stijl omdat het een echte modetrend is geworden. Op mode blogs vind je ook veel bloggers die hierover schrijven en laten zien hoe je gebruik maakt van studs.

Je kan in de winkels of online zelf kleding met studs kopen of je kan het dus zelf doen. Het voordeel van het zelf doen is dat je alles naar eigen smaak doet. Je gebruikt de studs die je het mooist vind en zoveel je er wil, ook kies je zelf waarop je ze bevestigd.
Studs bevestigen is heel gemakkelijk en snel, je krijgt hierdoor een compleet ander uiterlijk van datgene wat je versierd hebt. Zo kan je een doodgewone saaie handtas met een kleine inspanning er heel hedendaags en modieus laten uitzien. Dit is bijna bij alles toepasbaar zodat er met een klein beetje creativiteit een mooie look gecreëerd kan worden. Dit geeft ook meer voldoening dan het gewoon kant en klaar te kopen.

Waar studs kopen?

De goedkoopste studs die aangeboden worden op een webshop vonden we bij studsnspikes.be. Op deze Belgische webshop kan je studs kopen in verschillende vormen, maten en kleuren.  Ze hebben nog niet een supergroot aanbod maar daar komt snel verandering in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here